Čerstvé Ket 2 embryí. Kdo byl také?

18. pro 2020

Zdravím vás holky Vcera jsem byla na ket 2 expandovanych blastocyst... Někdo kdo byl také mužem si předávat pocity

andreasvo
18. pro 2020

Zdravím byla jsem 15.12 🙂 kde navštěvujete car ? 🙂

autor
18. pro 2020

@andreasvo Teplice stelart jak se cítíte?

andreasvo
18. pro 2020

Tak nějak normálně 😀 sem tam mě přijde že mě pícha v podbríšku děje se to jen ráno a večer tak nwm zda to není po utrogestanu a vy ? 🙂

maliana3
21. pro 2020

15.12. Reprofit Brno :D, KET - 6 dňové embryo bojovník .. pocity ako keby sa tam uhniezdili 3 a čokoľvem ocikám od včera je tam slabá čiara (a to aj zriedený moč, ani jeden ranný) 🤷‍♀️....včera večer slabé špinenie 5 min, piekla som ako divá celý deň, tak uvidím..

ptacatko01
21. pro 2020

Držím vám holky palce, nás teprve bude umělé oplodnění čekat. Na jednu stranu mám strach na druhou se těším. Jedno dítko máme skrz IUI, bohužel jsem ale po operacích cyst a zbytek jednoho vaječníku nefunkční a u zdravého zase neprůchozí vejcovod ☹

andreasvo
21. pro 2020

@maliana3 tak to jsme ve stejný den 🙂 a já taky v Brně! Ale v heliosu 😀 já sem testla už včera byl tam náznak a dnes krásné čárky 😊 akorát teda byla mi do včerejška špatně od žaludku a dnes vůbec nic. Tak hlavně odpočívej!!! Žádné pečení ani úklid klidový režim . A ono se na nás štěstí usměje😇

maliana3
21. pro 2020

@andreasvo wau, tak v tom prípade nám obom prajem, aby sa čiarky vyfarbovali a všetko napredovalo ako má 😉... nečakala som, že sa to tak skoro ukáže. Zajtra skúsim konečne z ranného. 😀 Toľko rokov túženia po tom, že keď to víde, budem mať problém uveriť ☺️

maliana3
21. pro 2020

@ptacatko01 to zvládneš, tiež mi odstránili 1 vaječník na začiatku roka a boli aj nezdary, ale telo dokáže aj nemožné keď to nevzdáme 🤗

andreasvo
21. pro 2020

@maliana3 mě minule kety ukázali až 7 den ducha ale vždy ZT dnes už krásná čárka. Určitě zkus ráno klidně hod foto 😊 (taky posílám dnešní). Pěkně odpočívej😇☺️ Na krev jdeš taky 28.12?

maliana3
22. pro 2020

@andreasvo aka náhoda 😀 práve som si urobila ten ranný dnes 7 dpt tak rovno prikladám...už je čiarka tmavšia 🙏🙏🙏🤗. Tvoj je tiež parádne vyfarbený. Na krv musím ísť ako samoplatca, do cz teraz cestovať nebudem 😃 29.12 si mám robiť test a na krv 🙂

andreasvo
22. pro 2020

@maliana3 to je paráda potichu gratuluju!!!! 😇❤️Ahaaaa mě zrovna objednali na 28.12 držím palce ať sílí !!!!❤️🥰

maliana3
22. pro 2020

@andreasvo ďakujem tak potom čakám dobrú správu toho 28.12. a chceme len vysoké čísielka ❤👌🤗...kŕmené brušká budú bohate cez sviatky 🥰🙏 ...všetko dobré prajem do krvi a aj po 😎

andreasvo
22. pro 2020

@maliana3 no to já taky budu čekat na dobrou zprávu !❤️ No nwm já se musím krotit s těmi svátky 😀😀 už cítíš nějaké příznaky ? 😇

maliana3
22. pro 2020

@andreasvo v nedeľu pri prvých slabých čiarkach mi bolo dosť divne od žalúdka aj včera, dnes to už tak nevnímam, telo si asi zvykne postupne ..únava, vkuse chodím na malú, teplota 37 , hlad, prsia 😃 a pichanie sem tam ....keby si neurobím test, tak som v tom - že mám riadne pms 🙈

andreasvo
22. pro 2020

@maliana3 Ahaa, to se nám to pěkně rozjíždí mě teda ráno úplně bolí žaludek Jak kdybych nejedla týden 😀

maliana3
23. pro 2020

@andreasvo tak to áno, ideme si na podobnej vlne 😃 u mňa to je hotový zázrak vôbec konečne vidieť 2. čiarku a dúfam, že sa bodka udrží 😉, takže som neodolala urobiť digi test 🙈 a potvrdiť si či dobre vidím. 8dpt.

andreasvo
23. pro 2020

@maliana3 to je krása takový testík !!!❤️ Už máš vše nachystano a odpočíváš ? Budete to rodině dávat pod stromeček ? My si to necháme s manželem zatím pro sebe.😇😇😇

maliana3
23. pro 2020

@andreasvo už len oddychujem a mlsám 😃. A ty sa cítiš ako?? Testík je pre priateľa, aby aj on mal z toho čakania tiež zážitok 🤗...dúfam, že to vydrží do zajtra rána. Píšu 24h.

andreasvo
23. pro 2020

@maliana3 to je správný přístup taky už odpočívám 😇 cítím se dobře jen teda ráno ten žaludek ale najím se a je to Ok prsa cítím ale to bude z toho utroše mívám to tak 😊 a ty se dnes cítíš jak ? 😇 Joo to on většinou vydrží těch 24-25 hodin 😇😇

maliana3
25. pro 2020

@andreasvo tiež cítim prsia, občas tlaky v podbrušku, divne od žalúdka trochu, zajtra mám termín MS, testy som si už 2 dni nerobila, chcem prečkať ten termín a aby som sa prípadne nestresovala intenzitou čiarok atď. 😃. Robila si si test od toho posledného?? Ako to pokračuje u teba som zvedavá ? 🙃

andreasvo
25. pro 2020

@maliana3 já mám termín MS dnes tak doufám zítra budu testovat mám poslední test pak budu muset počkat do pondělí na krev ☺️

maliana3
27. pro 2020

@andreasvo tak nakoniec mi dr prehodila termín na zajtra :D máme to naraz 🙃

maliana3
29. pro 2020

@andreasvo tak ako si dopadla včera?? Som zvedavá 🙂

andreasvo
29. pro 2020

@maliana3 šak jsme si psali zprávy, hcg bylo 2580 ☺️🥰

maliana3
29. pro 2020

@andreasvo 🙈 správy ufff čo už píšem zo sna :D ...mne prišli dnes výsledky 2176 😃 ...parádne hodnoty tedaaa, gratulujeeem 🤗

andreasvo
Autor odpověď smazal
Zobraz
andreasvo
29. pro 2020

@maliana3 strašně ale strašně se omlouvám to píšu já kraviny máte podobné jména s jednou slečnou promiň :( a ty hodnoty mas luxusní kolikatý si den po ket ? Jinak gratulace 😍😍