Zdravím vás holky Vcera jsem byla na ket 2 expandovanych blastocyst... Někdo kdo byl také mužem si předávat pocity
@andreasvo Teplice stelart jak se cítíte?
Tak nějak normálně 😀 sem tam mě přijde že mě pícha v podbríšku děje se to jen ráno a večer tak nwm zda to není po utrogestanu a vy ? 🙂
15.12. Reprofit Brno :D, KET - 6 dňové embryo bojovník .. pocity ako keby sa tam uhniezdili 3 a čokoľvem ocikám od včera je tam slabá čiara (a to aj zriedený moč, ani jeden ranný) 🤷♀️....včera večer slabé špinenie 5 min, piekla som ako divá celý deň, tak uvidím..
Držím vám holky palce, nás teprve bude umělé oplodnění čekat. Na jednu stranu mám strach na druhou se těším. Jedno dítko máme skrz IUI, bohužel jsem ale po operacích cyst a zbytek jednoho vaječníku nefunkční a u zdravého zase neprůchozí vejcovod ☹
@maliana3 tak to jsme ve stejný den 🙂 a já taky v Brně! Ale v heliosu 😀 já sem testla už včera byl tam náznak a dnes krásné čárky 😊 akorát teda byla mi do včerejška špatně od žaludku a dnes vůbec nic. Tak hlavně odpočívej!!! Žádné pečení ani úklid klidový režim . A ono se na nás štěstí usměje😇
@ptacatko01 to zvládneš, tiež mi odstránili 1 vaječník na začiatku roka a boli aj nezdary, ale telo dokáže aj nemožné keď to nevzdáme 🤗
@andreasvo v nedeľu pri prvých slabých čiarkach mi bolo dosť divne od žalúdka aj včera, dnes to už tak nevnímam, telo si asi zvykne postupne ..únava, vkuse chodím na malú, teplota 37 , hlad, prsia 😃 a pichanie sem tam ....keby si neurobím test, tak som v tom - že mám riadne pms 🙈
@andreasvo tiež cítim prsia, občas tlaky v podbrušku, divne od žalúdka trochu, zajtra mám termín MS, testy som si už 2 dni nerobila, chcem prečkať ten termín a aby som sa prípadne nestresovala intenzitou čiarok atď. 😃. Robila si si test od toho posledného?? Ako to pokračuje u teba som zvedavá ? 🙃
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zdravím byla jsem 15.12 🙂 kde navštěvujete car ? 🙂