Vím, ze je to hodně individuální, ale rada bych věděla, od čeho se odpichnout při hledání CARu.
Dekuju ❤️
Já chodila do ISCARE a mam jen tu nejlepší zkušenost. Doktorky Laržembovská a Fruhaufová jsou kapacity.
My zase Ivf centrum Olomouc. Záleží odkud jsi ať necestujes přes celou republiku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já se tu s prominutím připíchnu :D řešíme tedy konkrétně dvě klinyky a to Gennet a Cube. Zkušenosti mám krátkodobé akorát s Gynemem ve kterém jsme stihli jen první konzultaci a už jsem se tam nevrátila. Psala jsem si s panem primářem Mrázkem osobně,bylo to pro mě důležité se objednat konkrétně k němu..on byl jediný důvod,proč jsem se rozhodla pro gynem. Komunikovali jsme nějakou dobu prostřednictvím e-mailu a poté, co jsem mu řekla jaký máme problem a svěřila se mu,jak je pro mě duležité aby mně celým prosecem provázel právě on,nás objednal na první konzultaci.
Čekačka byla sice trošku delší ale to mi vzhledem k jeho vstřícnosti,že si mně osobně vezme pod svá křídla,nevadilo. Přišel den D, náš uplně první den na uplně první klinice a já se tak těšila,že jsem nemohla dospat. Nebyla jsem nervozní.věděla jsem,že jdeme k panu Mrázkovi a ve všem mu věřila. Dorazili jsme na místo na čas a ohlásili svá jména na recepci. Paní za stolem na mě koukala a řekla,že jsme objednaní ale až na za 14 dní...valila jsem oči a ukazala ji e-mail abych dokázala že z naší strany teda k chybě nedošlo (centrum nemám uplně za rohem) Zvedla telefon a volala panu primáři. Prý to tedy asi zle zapsal ale přijme nás.uf
Natěšená sedím v ordinaci než se otevřou dveře a za nimi nás vítá podáním ruky doktor,který musel mít uplně čerstvý diplom. Řekla jsem,že se omlouvám ale že čekáme pana primáře Mrázka,že o nás ví a že jsem s ním domluvená,že budeme spadat pod něj. Pan primář prý není na klinice (zvláštní,když tam před 5 minutama byl a řekl že nás přijme. Ok,nebylo mi to příjemné ale je to jen první kozultace ,to s mladým panem doktorem dáme. Sepsali jsme vše co bylo důležité a mně hned vyšetřil ultrazvukem. neřekl ani slovo a sedl z5 za stůl at se obleču. podal mi recept a řekl at si zavolám za 14 dní a objednají přítele na premiogram,. Recept byl na clostilbegyt ale jak jsem později zjistila,během těchto léků,by mě lékař měl kontrolovat ultrazvukem,ale na žádný jsem přijet neměla. Jen přítel a ja za měsíc po Ms. nenabral mií ani krev ani nemeli spermigram a už mně léčil takovým drijákem. když jsem si volala za 14 dní kvuli terminu na spermio řekli,že jsou svátky a že si mam zavolat během ledna. ze strany pana Mrázka jediné slovo omluvy a to mě možná stvalo nejvíc. Už nás tam nevideli!
Každý občas udělá chybu ale tady jich na jednu návštěvu bylo až moc