Ahoj. Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s čekáním na dárkyni v Gennetu. Jak dlouho to trvalo. Popřípadě jestli někdo nemá zájem o darování vajíček a nechtěl by mi pomoci posunout se v pořadníku. Budu vděčná za zkušenosti.
Ahojky, no znamená to brát léky na stimulaci a podstoupit odběr vajíček. Takže cca měsíc starostí. A před tím odběr krve na testy. Žádná sranda to určitě není, ty léky dávají docela zabrat. Dárkyně musí být celkově zdravá a silná. V gennetu se platí dárkyním jako odškodnění 23 000,--. Což hradí příjemkyně vajíček.
To víš, za každou dárkyni je její příjemnkyně vděčná jako za zázrak 😉
Aha. No nechám si to projít hlavou. O peníze mi nejde. Ty nepotřebuju, akorát jsem takový ten pomáhací typ. Mrzí mě, když nějaká žena nemůže otěhotnět a tak moc by chtěla. Chceme si i s přítelem do budoucna adoptovat dítě, ikdyž v pohodě můžeme mít svoje. Ty léky, no. Nejsem moc zastánkyně prášků, co se mé osoby týče, ale když to pomůže.
lucavka - ja mam taky darkyni z Gennetu a nasli mi ji pokazde rychle - cca do 2-3 mesicu, nakonec dokonce do mesice. Spis byl problem na me strane - mela jsem darkyni, ale bud jsem nemohla stimulovat kvuli nemoci nebo jsem nenastimulovala dost. Takze pokud muzes zaplatit ty penize za darkyni (my mame nasetreno na 2 pokusy), doporucuji to zkusit tam. Jde to fakt rychle. Az nam penize dojdou, tak pujdu asi do statniho a tam se ceka pry az dva roky. Jinak do Gennetu jsem zadnou darkyni neprivedla.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, a co všechno to dárcovství obnáší? Nic o tom nevím. Možná bych i darovala, já svůj poklad už mám.