Ahoj holky,
ráda bych požádala zkušenější o radu, jak vybrat centrum asistované reprodukce v Brně. Máme jedno dítě, ale nyní se již třetím rokem marně snažíme o druhé. Během této doby jsme to "dotáhli" jen ke dvěma biochemickým těhotenstvím, která skončila v 5tt a 6tt. Ráda bych tedy podstoupila genetickou konzultaci. Poté bychom rádi zkusili několik cyklů IUI, ale pokud možno s nějakou předpřipravou spermií, abychom pokud možno vyselektovali ty špatné - je to možné? A potom, pokud to nevyjde, tak IVF. Které centrum je pro nás nejvhodnější? Docela se mi líbí Repromeda, ale na jejich stránkách jsem nenašla metodu MACS, kterou selektují spermie na Obilňáku. Poradíte případně i další centra, kde vám pomohli? Jde mi nejen o finance a samozřejmě výsledky, ale taky o přístup lékařů....
Helios me zase nastval v tom, krom arogance personalu, ze nam nejdriv predlozili dlooouhy seznam vysetreni, ktery musime podstoupit, aby zjistili kde je problem a ten pak mohli resit.
Udelali jen odber krve u me a neuplny (a navic jak jsme se pozdeji dozvedeli uplne zmrseny a zkresleny) spermiogram u muze... vysledek? Zadny problem, skvele vysledky, reseni? Jedina moznost pro nas umele oplodneni... takze velmi "duveryhodny" car
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Repromeda za me - nejvetsi spokojenost. Odesla jsem tam z Heliosu, kde byl priserny pristup a protivny personal, od primare, pres sestry co braly krev, az po recepcni.
Doktorky i sestry byly v repromede porad pozitivni, hodne, a to i pres to, ze jsem desna hysterka:D
Zadarilo se nam napodruhe, nehakou metodu vyberu spermii nam podruhe delali, ale v tech nazvech se neorientuju...