Krásný den všem 🙂
chtěla bych se Vás holky zeptat, zda aktuálně některá navštěvujete CAR u Apolináře anebo jste tam v nedávné době (1-2 roky zpět) podstoupili IVF?
S přítelem se snažíme, ale má špatnou morfologii. Chodíme do soukromé CAR, kde se nám nelíbí přístup a tak zvažujeme IVF u Ap. Především by mě samozřejmě zajímalo, kolik Zde IVF stojí apod.
Děkuji Vám všem, které si najdete čas 🙂
@urka93 Ahoj, my jezdíme do Podolí a spokojenost. Máme to dokonce dost z ruky, ale z hlediska přístupu i profesionality dobrá volba.
My sme navstevovali Ferticare, Praha 5 - za mna nadmierna spokojnost, profesionalita, prijemny personal.
@marketa1218 A mohu poprosit, jak se to pohybuje v Podolí cenově? Chápu, že to je různé, ale cca přibližně.
@urka93 Možná by se někdo divil, ale my jsme se ještě k žádným cenám nedostali. Nejdřív se řeší problémy, je to státní ,takže jsou delší čekací doby na různá vyšetření. Ale co mám srovnání s Pronatalem, tak si určitě připadám v mnohém lepších rukou a jsem mnohem víc klidnější a těch cen se tam vůbec nebojím.
@urka93 mám pocit, že na stránkách Podolí mají ceník
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Z hlediska CAR v Praze a okolí je to nejhorší volba. Pokud chcete jít cestou veřejného car tak Podolí je velmi dobra volba. A pak hned Motol. Ale Apolinár je v číslech co se tyče úspěšnosti nejhorší v Praze.