Ahoj,
máme po třetím napovedeném KETu v Iscaru. Ještě tam máme poslední embryko a pokud se znovu nepovede a budeme muset do dalšího cyklu rádi bychom do jiného CARu. Proto prosím o Vaše názory a zkušenosti na ostatní CARy..
Děkuju 🙂
Mám zas opačný názor..určitě to chce změnu caru 🙂...my byli velmi spokojení s car Gennet. Dříve jsme jezdili do Gestu, ale tam nic moc. Sice jsme byli po 1. neúspěšným IVF, ale to nebyl hlavní důvod (bylo toho více). Navíc mě přišlo, že by jen tahali prachy z lidí a výsledek žádný. Neřešili totiž můj problém, tak jsme přešli jinam a světe div se, na 1.pokus (jinak druhý) IVF v Gennetu vyšlo 🙂. Kamarádka také navštěvovala Gennet a jim také vyšel 2.pokus 🙂
@cekamnazazrak Ahoj, my odešli z Iscaru cca před čtvrt rokem, nějak jsem s nimi už nebyla spokojena a po tom co se přestěhovali, tak mi přišlo, že to s nimi jde dost z kopce. Teď chodíme do IVF Cube a musím říct, že co se např. jen komunikace týče, tak to je opravdu rozdíl oproti Iscaru, jsou tam všichni milí, ochotní, na emaily odpovídají obratem. Už jsem byla z Iscaru zoufalá a nešťastná a po každé návštěvě jsem odcházela skoro s brekem. Tato změna mě nakopla, že zase znovu doufám, že vše dobře dopadne.
@squezy já z toho neviním CAR.. spíš se tam už necítím dobře.. strašně se tam pořád mění personál, nemám pocit, že se mi věnujou.. ten jejich nový prostor mi absolutně nevyhovuje, vůbec si nedokáže představit, že bych tam teď měla jít na OPU... totálně bez soukromí... ta jejich převlíkárna 3x3 metry , minule si sestra co pouští dovnitř nechala zvonek na sále a byla na sesterně a my tam stáli jak krávy na porážku skoro půl hodiny a pak nás ještě skoro čtvrt hodiny nechali čekat v tom předpokoji sálu (tam jsme si alespoň mohly sednout).. byla tam všude strašná zima a my jen v košilce.. bylo to strašně ponižující... nechci tohle zažít až budu muset jít pod narkózu - jedna holka vyprávěla, že sestra courala sem tam otvírat dalším holkám a ti co tam už čekaly, tak měly pěknej výhled na to jak se tam jiné holce na sále hrabou... 🤐
@danulka04 přesně.. jak jsme psala výš, tak mi to tam teď i přijde strašně ponižující to prostředí.. personál se tam poříd mění.. muž minula povídal, jak čekal na vyšetření a nějaká sestra tam vylezla a začala tam před všema probírat s pánem jeho spremiogram a moc nešeptala.. podle mě šel za poslední rok úplně do kopru, obzvlášť teď v tom novém.. jsi jen účet, který chtějí zaplatit, ne člověk, co má nějaký city...
Já chodím do Gennetu na Letnou a za mě super!!! Před opu, ET i ket každý do svého pokojíku kde čeká než přijde na řadu. Soukromý maximální, doktoři i sestřičky příjemní....
@ellena24 to zni dobre... polohou by mi teda spis vic vyhovovala ta Praha 1... ale pokud bych nesehnala reference tam, tak tohle je urcite prijemna zprava...
@cekamnazazrak ja Gennet Liberec a naprosta spokojenost..politiku maji stejnou,takze pripsevky vyse muj nazor potvrzuji...muj gyndar doporucil jen Gennet (ma s nimi dobre zkusenosti)...
Rozhodne pokud se v centru necitis, urcite jdi jinam...duvera v postupu a ze se citis dobre je na 1.miste...
@cekamnazazrak ja jsem ted na praze 1, presla jsem tam z letny. Ted pujdu poprvy na opu tak jsem zvedava. Na letny byl se mnou v cekacim pokojiku mamzel, tady nebude ale nevim jestli to neni opatreni korona. Jinak tady na P1 je to fajn, nemam si na co stezovat, je to takovy komornejsi jak na letny, nepotkavam se tam ani s moc dalsima pacientama, ale muze to bejt ted tou situaci, protoze tam maji hlavne cizince, ktery tam ted samozrejme nejsou. Kdyztak se ptej co te zajima konkretne.
@cekamnazazrak Naprosto s tebou souhlasím, také se v té jejich nové budově necítím příjemně, všude je vidět, naposled dr. hlásila slečně na recepci informace o mojí imunologii a slyšela to celá čekárna, nemají už ani samostatnou odběrovou místnost na krev, všechno berou na sesterně kde kolem běhá dalších x lidí.. a jak říkáš, lékaři se mění jak na běžícím pásu. Je pravda, že v tom IVF CUBE, kam teď chodíme, je to trošku dražší, zrovna dnes nám přišla faktura a šla jsem málem do mdlob.. ale prostě ten přístup a prostředí se nedá srovnat.
@rybkaryb tak jaké po OPU? a obecně pocity z Gennetu na Praze 1? 🙂 byla jsem si v úterý pro posledního mrazáčka v Iscaru, tak jde s výběrem nového CARu do tuhého... 😀
@cekamnazazrak mrazacek se chyti a zadnej vyber nebude potreba 🙂
Jinak gennet praha 1 je fajn, prijemny prostredi, hodny sestricky, chodim k Blahovy a je fajn, vysvetli co je potreba, proc to nebo tamto doporucuje nebo nedoporucuje. Jen teda na jedny schuzce nam jednu laboratorni metodu nedoporucila a priste zas doporucovala, ale nedali jsme ji. Vypada to, ze jsem tehotna, takze jeji postup zda se ma uspech. Jen jsme do toho sli s tim, ze pravdepodobne bude ohss a et udelame, tim ze tehotna jsem trpim jako zvire, ohss se rozjel a mazec. Ale to neni problem gennetu, to se proste vedelo dopredu a neslo to jinak. Gennet je Babisovo, coz muze pro nekoho hrat roli, ale je fakt, ze on ty zakroky nedela :D
@rybkaryb iscare taky patri do te skupiny co vlastni Babis - jako ostatne spouuusta ivf klinik... ale to je to posledni co by me zajimalo... dulezitej je pristup koncovych zamestnancu... a teda kazdej ma svuj pokojicek jo? A normalne tam smi i doprovod? Ja doufam ze se chytne 🙏🏼🙏🏼 Tohle embryo je bojovnik, domrazovali ho dodatecne, az 6. den.. navic po AH bylo pred transferem videt ze uz leze ven z obalu... tak snad... i kdyz v zazraky po 4 letech uz moc neverim.. 🙈jinak k tehotenstvi velka gratulace!!!! My tenkrat po OPU ET kvuli OHSS nedelalo a trpela jsem jak zvire i tak... prvnibtyden byl desnej, pak uz se to pomalu dalo... no byla jsem tenkrat doma 3 tydny.... 🤦🏻♀️Tak drzim palce ✊🏻
@cekamnazazrak ano pokojicky po jednom, na opu maji primo pokoje, na transfery jen takovy boxiky ale porad s posteli zidli... ted byl zakaz doprovodu ale nejspis to neni obvykly, kamoska tam vloni mela doprovod. Nevim, jestli tam ted nebude naval, prece jen vsichni cizinci cekali na otevreni hranic ale to zjistis, kdyz zavolas, jaka je cekacka.
Ver tomu bojovnikovi 🙂 my mame za sebou taky 4roky 🙂 ohss si vyziram do posledni kapky a do posledniho priznaku, az si rikam, co jsem komu udelala... tak snad to bude stat za to.
@cekamnazazrak každý má jinou zkušenost, my chodili do gennetu na letnou, jako všichni milí to bez debat ale neřešili příčinu, dělali mi IUI pod narkozu mě nechtěli vzít ze jsem pro ne moc riziková ze nemaj intubacni set, litala mi stitna žláza nahoru dolu každý měsíc mi ji odebirali jednou řekli ze léto dobrý nebudeme davat léky za měsíc kontrolní odběr, za měsíc TSH ke stropu a řekli no uvidíme zkusíme to radši znovu zkontrolovat... a takhle furt dokola. Měnili se mi lékaři pokaždé mě objednali k někomu jinému až nakonec mi sama doktorka řekla ze tady se mimca nedočkáme ať jdu někam jinam v rámci nemocnice. Šla jsem k apolinari tam mě první co nahnali na endokrinologii, ať si to cerven červenec obeham v srpnu kontrola v září IVF, no a už jsem nepřišla jen volala ze jsem těhotná 🤷♀️ Sestra šla rovnou k apolinari ale potřebuje hodně individuální přístup na organizaci protože pracuje v cizině a v ČR je dvakrát do roka. U apolinare byla nešťastná ze tam se s ni nikdo nechce individuálně domlouvat a ze jsou nepříjemný takže šla do iscaru, tam je nadšena z toho přístupu má zase bohuzel neúspěšně IVF a teď půjde znovu. Kolegyně má z gennetu z letne holčičku nicméně rikala ze kdyby tam neměla zamrazene ještě tři ze už tam nikdy nejde, tahaj z lidi peníze a neresi to podstatne. Já bych řekla ze každý má jinou zkusenost a je to hodně o štěstí jakého lékaře potkáte... každopádně držím palce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@cekamnazazrak Mam zkušenost s Motolem, nedoporucuju státní cary. Jinak, úplně si nemyslim, že car je příčinou toho, že se ještě nezadarilo. Pokud se nemělo zadarit, nezadarilo by se ani jinde. Jestli by ti to však pomohlo spíš psychologicky (zmena prostředí apod.), tak to chapu. Ale metody a postupy a pak to štěstí, že se to povede, je všude stejné. Držím palce!