holky, chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste čekaly, než vás objednali do různých CAR v Praze? třeba v pátek jsem volala do Gennetu a říkali, že objednávají až na půlku února,to je víc než za dva měsíce. je to jinde lepší????
ahoj ,vim , ze je to v Praze celkem podobne, cca 14-mesic. Pises , ze objednavaji na pulku unora, coz je cca zitra.??
pardon, napssala jsem to blbě, mělo tam být PŮLKU DUBNA!!!!!
Ja psala do Pronatalu zacatkem ledna a objednana jsem byla na cca za 14dni.
Ahoj, já jsem se na radu kamarádky objednávala do CARU k Apolináři, volala jsem tam v září,říjnu a první volný termín byl na začátku ledna. Ale musím říct že jsem tam naprosto spokojená, zatím teda bohužel těhulka nejsem ale všichni jsou tam naprosto milí a platíš tam jen 30Kč poplatek, což oproti soukromým Carům považuji za velkou výhodu.
@maximka33 Ahoj já chodím do ISCARu a objednali mě za 14 dnů, což je fakt luxus, jinak můžeš čekat i ty dva měsíce.
@maximka33 Ahoj, rádá bych ti poradila, ale já to mám trochu jinak. Chodím k dr k nám do nemocnice, jezdí tam z Prahy a to je s objednáním v pohodě a na zákroky jezdím do ISCARE, ale to už tam má domluvené ten doktor. U vás je porodnice nebo ne? Vím už o dvou nemocnicích kam takto lékař jezdí, tak jestli by to třeba nebylo i u vás...
tak jsem se dnes objednala do Pronatalu už na 20., tak jsem moc spokojená. a máme přijít oba. asi nás hned nebudou testovat nebo jo?
@maximka33 nic se nestalo, ale chovani a pece mne prijde nedostatecna. To nemluvim o tom, ze jsem mela zarizene chodit jen a pouze docentovi, primo majiteli. Jinak tam je praxe, ze pokazde jdes na kontrolu k nekomu jinemu, k tomu kdo ma zrovna sluzbu. Pokud srovnavam peci v Pronatalu a zkusenosti holek tady v jinych carech , Pronatal uplne propada.
Nevim jak to myslis, ja jsem z Prahy a chodim do Pronatalu Praha.
ahoj holky, tak mě trvalo přesně týden, než mě objednali a pak už mě rovnou vyšetřili, manželovi nabrali krev a dali mi clostík. a mám přijít 3dc, naberou mi krev na hormonální profil. a rovnou můžem začít IUI. já se tak těším!!!! teď mě jen čeká dlouhý cyklus, na řadě je vaječník, který je fakt pomalý, ovulace bývá až 25dc. tak se držte 🙂
holky, kdo jste byly do IUI, mám pár otázek:¨
1. který den cyklu se dělá inseminace?
2. kolikrát vás předtím sledovali na utz?
3. slyšela jsem, že po 4 dnech se inseminace opakuje, měly jste to taky tak?
4. píchaly jste si něco doma?
DÍKY MOC!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
prosím maminky, kdo chodí do center asistované reprodukce v Praze, ať mi napíší. díky.