Hledala jsem takhle na netu centra - konkretne na doporučení z jiné diskuze, že v Gynem lze absolvovat ivf cyklus zcela zdarma,+všechna vyšetření atd. mají tam nějakou studii, tak pátrám jestli s nimi už někdo nemá zkušenosti. Vím, že pan doktor Mrázek je kapacita v oboru, ale víc ani ťuk, poraďte, povídejte 🙂
Ahojky,do Gynemu se chystám za dva týdny. Ta jejich klinická studie mě opravdu moc zajímá . Včera jsem na jejich stránkách vyplnila formulář a dnes ráno mi už volala sestřička,zda můžeme naplánovat termín konzultace.Tak snad budeme s partnerem vhodnými kandidáty. A kdyby to nevyšlo,alespoň bych měla ještě 4 pokusy.
Ahoj,já studii podstoupila,a nedám na Gynem dopustit,jsou tam profíci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Hoj Bambinote, Gynem si pochvaluju, proto píšu, odešla jsem k nim poté co jsem se zklamala v doktorce v medicoveru, klinická studie opravdu probíhá, chystáme se na to za pár měsíců, ještě chceme dát šanci přirozené cestě, tak uvidíme. Chodím tam k MUDr. Vicenovi, vždy jsem spokojená, já nevím, po tom co jsem zažila, že když byl nějaký problém, doktorka propadala panice a jakobych si za všechno mohla sama...Tady oceňuju jak profesionální tak lidský přístup a to na mě zabírá. Tak hodně štěstí, na tu studii se informuj osobně, četla jsem tu pár zkušeností a všichni spokojeni 😵