Ahoj holky, prosím měla jste také některá při braní Utrogestanu dost silné bolesti břicha? Přirovnala bych to k MS, ale o dost silnější. Včera už jsem si brala Aulin od bolesti, ale prospala jsem pak půl dne. Pak už bez bolesti. Dnes jsem se vzbudila a opět bolesti 🙁 Myslíte, že je to normální? Jsem po IUI, první bylo 11.9., druhé 14.9.
@simpar Já nikdy nic, nemůže to být něčím jiným? 🙊
@levandulka_fialova nedělám nic jinak, ani jsem nejedla nic, co běžně nejím 🙈 Je možné, aby to bylo těhotenství, cysta nebo hyperstimulační syndrom?
@simpar Netuším, na začátku těhotenství mě nic nebolelo, o cystě vím 2x a taky nic, jen možná mírný tlak v podbřišku, tak leda ten hyperstimulační syndrom, i když to si taky myslím, že by byl spíš tlak než jakoby MS bolesti. A zavádíš ho? To myslím ani nepíší nějaké nežádoucí účinky, jen u polykání motání hlavy a to jsem měla. Asi bych zítra zavolala dr. pro klid duše.
@simpar po IUI jsem zaváděla taky Utrogestan a měla jsem dole v břichu křeče taky, ale nebylo to na prášek, spíš to vždycky tak stáhlo křečí a pustilo. Zaváděla jsem ho už druhý den po IUI a bolesti byly. Teď budu zavádět až 5. den po IUI, dneska začínám a do teď jsem po tom IUI bolesti neměla, takže to zřejmě ten Utrogestan způsoboval.
@majili @levandulka_fialova @nikolaa123 holky jela jsem k lékaři a je to OHSS 🙈
@simpar No tak to by mě taky zajímalo, co ti dali. Tak víš aspoň, že ti to utrogestan nedělá.
@nita1984 na stimulaci jsem dostala clostilbegyt 2 x denně, ale folikuly rostly pomalu, tak ještě injekce Eigenorm 3 dny a pak v den IUI Ovitrelle na spuštění ovulace. OHSS způsobuje hlavně ta Ovitrelle. Víc než 2 folikuly jsem neměla. Doktor říkal, že je OHSS při IUI velmi vzácný, ale stát se to může.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@simpar Ahoj, Já též brala Utrogestan vkládala jsem ... A taky mě bolelo břicho vždy sem byla dost nafouklá a občas bolesti ale dalo se to vydržet... Ale pokud máš tak silné jak píše navštívila bych lékaře...