Bolest v podbřišku po IUI

melisa18
27. zář 2018

Dobrý Den chci se zeptat jestli někdo podstoupil Iui , jsem druhej den po iui a mam docela dost velké píchání v pod bříšku 😑

al_blah
27. zář 2018

Ano, měla jsem bolesti. Hned jsem si říkala, že je asi něco špatně a celou dobu jsem byla skeptická, že se to zaručeně nepovedlo. Na další prodlídce tlouklo minisrdíčko! Ta bolest prý byla zřejmě bolestivá ovulace. To naše minisrdíčko bude mít páté narozeniny, přál si skateboard a je z něj super kluk. Bráška přišel pak přirozeně. Přeji štěstí, jako jsme tehdy měli my!

melisa18
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
melisa18
autor
27. zář 2018

@al_blah jé to je krásná odpovéď kéžby to takhle bylo i u nas 😊 je to teprv druhej den po zákroku tak nevím co si o tom mam myslet nechám to teda takhle jak to je uvidime co bude dal ..jinak děkuji 😊

al_blah
27. zář 2018

10.den byl na testu vidět duch velmi slabě, to jsem si říkala, že si to možná jen namlouvám, že jsem si ho tam vypálila očima jak laserem 😂. 11.den už ho tam viděl i manžel a pak den ode dne čárka sílila. Takže příští víkend ti přeju stejně milé překvpení 🤰 Hezky relaxuj a mysli pozitivně 🍀

melisa18
autor
27. zář 2018

@al_blah tývadooo 😍😍 tak to je super 🤗 děkuju ti moc 🤗 a můžu se zeptat po kolikátý ti vyšla iui ?

chimneysweeper1
27. zář 2018

Taky mě píchalo v podbřišku, už ten den večer. Test byl 11. den po zákroku negativní. O týden později už byl pozitivní. Dneska je "píchajícímu podbřišku" rok a půl 🙂

melisa18
autor
27. zář 2018

@chimneysweeper1 to je super 😍☺ ja měla v den iui 24 mm folik ale ještě nebyl prasklý doktorka říkala ze to nevadí ? hned v ten den jsme to pojistili ještě doma

al_blah
27. zář 2018

@melisa18 První realizovaný. Předchozí dva plánované se musely odpískat. Měli jsme vážně štěstí a proto se snažím šířit naději dál

melisa18
autor
27. zář 2018

@al_blah tak to je krásný kdiby měl každý takový štěstí to by bylo super 🤗🤗 jinak krásné narozeninky přeji synovi ☺

martaskaaa
27. zář 2018

Pokud jeste nebyl praskly, pravděpodobně ted ted boli břicho, protože folikul praskl a probíhá ovulace. Ja si pamatuju, ze druhy den po iui me bolelo taky dost. Pichli ti na vyvolani ovulace taky neco?

melisa18
autor
27. zář 2018

@martaskaaa ano dva dny pred iui jsem si pichla ovitrelle ale ted jsem z toho docela zmatená nevim jestli je teda naka šance když mi praskl např az dneska a na iui jsem byla 25.9 🤔

al_blah
27. zář 2018

Ano, je šance. Spermie přežívají tuším až 4 dny. Tak můžete to dnes zkusit pojistit 😉

melisa18
autor
28. zář 2018

@al_blah nestihly jsme no 😏 co už počkám a uvidíme když to ma vyjít tak to prostě výjde ne 😊

nikinu
2. říj 2018

Ahoj holky bolí to IUI?s přítelem jdeme na první konzultaci na IVF kliniku tak uvidíme jestli hned IVF nebo napřed IUI 😊

melisa18
autor
2. říj 2018

@nikinu prvni iui mě nebolelá skoro vůbec teď ta druhá byla horší nemohla se dostat tam kam potřebovala tak to docela bolelo ale nic co se nedá vydržet pohoda nemáš se čeho bát

nikinu
2. říj 2018

@melisa18 a vyslo ti to nebo jsi na tom teprve byla?

melisa18
autor
2. říj 2018

@nikinu první nevyšla ted čekám za týden budu testovat no tak uvidím 🙄

melisa18
autor
2. říj 2018

@melisa18 šance jsou nízký no

nikinu
2. říj 2018

@melisa18 no jasný tak dej vědět 😉

melisa18
autor
2. říj 2018

@nikinu určitě 🤗

nikinu
2. říj 2018

Holky otehotnela tu některá po IUI?

melisa18
autor
8. říj 2018

@nikinu tak dnes jseem dělala tt a negativný přemýšlim jestli mam jit do 3 iui nebo toju nechat volnej průběh nerozumím tomu doktoři říkají že jsme oba v pořádku a fuet se nedaři podstoupili jsme všechna vyšetření co myslíte holkyy máte ještě ňakou radu co pomaha ?

al_blah
8. říj 2018

Ještě počkej dva dny a test opakuj 🙂 Naděje umírá poslední

melisa18
autor
8. říj 2018

@al_blah ms zatim nepřišla myslíte že je to je tim utrogestanem ?

al_blah
9. říj 2018

Tak jestli ta Bolest den po IUI, tj.27.9. byla ovulace, počítala, bych, že pozitivní test nebo menstruace by měla přijít 12-14 dní od ovulace. To je dnes, zítra nebo čtvrtek. Teda podle mě, nejsem gynekolog, to se domnívám.

melisa18
autor
9. říj 2018

@al_blah děkuju si hodná tak to asi nic včera jsem dělala tt a ani žádný náznak ducha nebo něco vysadila sem utrogestan a uvidime skusim ještě další pokus

al_blah
9. říj 2018

Držím ti pěsti. Ať to vaše toužení netrvá dlouho

melisa18
autor
10. říj 2018

@al_blah moc děkuju ☺