Dobrý Den chci se zeptat jestli někdo podstoupil Iui , jsem druhej den po iui a mam docela dost velké píchání v pod bříšku 😑
10.den byl na testu vidět duch velmi slabě, to jsem si říkala, že si to možná jen namlouvám, že jsem si ho tam vypálila očima jak laserem 😂. 11.den už ho tam viděl i manžel a pak den ode dne čárka sílila. Takže příští víkend ti přeju stejně milé překvpení 🤰 Hezky relaxuj a mysli pozitivně 🍀
Taky mě píchalo v podbřišku, už ten den večer. Test byl 11. den po zákroku negativní. O týden později už byl pozitivní. Dneska je "píchajícímu podbřišku" rok a půl 🙂
@chimneysweeper1 to je super 😍☺ ja měla v den iui 24 mm folik ale ještě nebyl prasklý doktorka říkala ze to nevadí ? hned v ten den jsme to pojistili ještě doma
Pokud jeste nebyl praskly, pravděpodobně ted ted boli břicho, protože folikul praskl a probíhá ovulace. Ja si pamatuju, ze druhy den po iui me bolelo taky dost. Pichli ti na vyvolani ovulace taky neco?
@martaskaaa ano dva dny pred iui jsem si pichla ovitrelle ale ted jsem z toho docela zmatená nevim jestli je teda naka šance když mi praskl např az dneska a na iui jsem byla 25.9 🤔
Ano, je šance. Spermie přežívají tuším až 4 dny. Tak můžete to dnes zkusit pojistit 😉
Ahoj holky bolí to IUI?s přítelem jdeme na první konzultaci na IVF kliniku tak uvidíme jestli hned IVF nebo napřed IUI 😊
Holky otehotnela tu některá po IUI?
Ještě počkej dva dny a test opakuj 🙂 Naděje umírá poslední
Tak jestli ta Bolest den po IUI, tj.27.9. byla ovulace, počítala, bych, že pozitivní test nebo menstruace by měla přijít 12-14 dní od ovulace. To je dnes, zítra nebo čtvrtek. Teda podle mě, nejsem gynekolog, to se domnívám.
Držím ti pěsti. Ať to vaše toužení netrvá dlouho
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, měla jsem bolesti. Hned jsem si říkala, že je asi něco špatně a celou dobu jsem byla skeptická, že se to zaručeně nepovedlo. Na další prodlídce tlouklo minisrdíčko! Ta bolest prý byla zřejmě bolestivá ovulace. To naše minisrdíčko bude mít páté narozeniny, přál si skateboard a je z něj super kluk. Bráška přišel pak přirozeně. Přeji štěstí, jako jsme tehdy měli my!