Můžete mi říct vaše zkušenosti. Jak dlouho jste meli bolesti po OPU?
@petrak15 mě odebrali 22. A teda mam asi to sejne od včera. Bolest pri curani a pri kazdem pohybu.
Ahojky, mě odebrali 26 vajíček, asi tě moc neuklidnim, ale takové větší bolesti jsem měla přes týden. Snad to bude u tebe lepší 👍😉
@jasemin26 byla jsem dnes raději na kontrolu (v novi jsem nemohla dojit ani na wc) protoze zitra ma byt transfer a pani dr mi to hezky vysvetlila a ze to jeste nějakou dobu takto bolet bude a transferu se bat nemusím.
Mě odebrali myslím, že 16 a už jsem měla ohss. Po dvou dnech doma se mi špatně dýchalo a celkově bylo zle hlavně na večer. V caru mi dali injekce na ředění krve a transfer odložili...
Četla jsem zkušenosti, že pri mírném ohss se transfer i doporučuje že prej se velká šance že se to uchytí...
Ale můj doktor mi to důrazně nedoporučil, že bych nedala. Měla jsem 3 stupeň ohss
@hanicka2310 hele úplně ti rozumím 😉, bohužel taky jsem měla takové problémy,a na záchod jsem první dny chodila podepřená berli🙄, takže vím o čem mluvíš,.. hodně pij..prý to pomáhá. Jinak transfer je ok já cítila jen takový menší tlak do podbřišku ale nic co by se nedalo vydržet 👍. Držím palečky ať ti to vyjde🍀👍
@hanicka2310 zase je velká šance, že se uchytí 🍀 hodně pijte, zvýšit příjem bilkovin a bude určitě dobre
@tynulaa snazim se ale to piti je šílený ted v zime vypiju max litr za den 🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Po odebrani vajicek? Vzali mi jich 8, takže takovy prumer. Ale doma jsem zacala krvacet, vajecniky se zvetsily a nemohla jsem bolesti ani curat vzprimene. Hrabala jsem se z toho asi 3 tydny. Přeji lepší prubeh.