Bolest po OPU - jak dlouho jste ji cítili?

hanicka2310
29. říj 2020

Můžete mi říct vaše zkušenosti. Jak dlouho jste meli bolesti po OPU?

petrak15
29. říj 2020

Po odebrani vajicek? Vzali mi jich 8, takže takovy prumer. Ale doma jsem zacala krvacet, vajecniky se zvetsily a nemohla jsem bolesti ani curat vzprimene. Hrabala jsem se z toho asi 3 tydny. Přeji lepší prubeh.

hanicka2310
autor
30. říj 2020

@petrak15 mě odebrali 22. A teda mam asi to sejne od včera. Bolest pri curani a pri kazdem pohybu.

jasemin26
30. říj 2020

Ahojky, mě odebrali 26 vajíček, asi tě moc neuklidnim, ale takové větší bolesti jsem měla přes týden. Snad to bude u tebe lepší 👍😉

hanicka2310
autor
30. říj 2020

@jasemin26 byla jsem dnes raději na kontrolu (v novi jsem nemohla dojit ani na wc) protoze zitra ma byt transfer a pani dr mi to hezky vysvetlila a ze to jeste nějakou dobu takto bolet bude a transferu se bat nemusím.

tynulaa
30. říj 2020

Mě odebrali myslím, že 16 a už jsem měla ohss. Po dvou dnech doma se mi špatně dýchalo a celkově bylo zle hlavně na večer. V caru mi dali injekce na ředění krve a transfer odložili...

tynulaa
30. říj 2020

Četla jsem zkušenosti, že pri mírném ohss se transfer i doporučuje že prej se velká šance že se to uchytí...
Ale můj doktor mi to důrazně nedoporučil, že bych nedala. Měla jsem 3 stupeň ohss

jasemin26
30. říj 2020

@hanicka2310 hele úplně ti rozumím 😉, bohužel taky jsem měla takové problémy,a na záchod jsem první dny chodila podepřená berli🙄, takže vím o čem mluvíš,.. hodně pij..prý to pomáhá. Jinak transfer je ok já cítila jen takový menší tlak do podbřišku ale nic co by se nedalo vydržet 👍. Držím palečky ať ti to vyjde🍀👍

hanicka2310
autor
30. říj 2020

@tynulaa me dnes dr rikala ze je pouze mirny a ze neni problem v ttansferu jen teda budu jeste chviki mit bolest no ale co se da delat.
@jasemin26 děkuji 😊

tynulaa
30. říj 2020

@hanicka2310 zase je velká šance, že se uchytí 🍀 hodně pijte, zvýšit příjem bilkovin a bude určitě dobre

hanicka2310
autor
30. říj 2020

@tynulaa snazim se ale to piti je šílený ted v zime vypiju max litr za den 🙈