Bazální teplota - ovulace a nejistý UZ. Co myslíte?

sestra27
30. říj 2024

Ahojda, mám takový problém, že si nejsem jistá svým lékařem v CARu. Cykly mam 26-29 dni. Jednou za čtvrt roku se mi prodlouží až na 33 (nejspíš anovulacni). Nicméně jsem minuly cyklus před IUI byla 12DC na folikulometrii, cyklus prý anovulacni, takze se to nekonalo - a MS přišla až po 33 dnech, jak jsem myslela. Na dalsi cyklus mi nasadil letrozol na podporu ovulace. Byla jsem tam 11DC v patek a vlevo zadny dominantní folikul, vpravo 12mm a že prý je to málo, ale že teda si mam píchnout Ovitrelle v pondělí a ve středu by eventuálně byla IUI - musela jsem si ještě říct o kontrolní UZ v den inseminace, aby to nebylo zbytečný. Ve středu na UZ najednou na levém, kde nic nebylo 16mm folikul a na pravém kde byl 12mm tak je prý jen 10mm.. wtf? Taky mu říkám, že můžu mít ovulaci i později kvůli delšímu cyklu a on prostě že ne ne ne, furt počítá s tim 14DC 😄🤷‍♀️ nebo že už mohl prasknout ten vpravo - žluté tělísko neviděl, takže nevím jsem z toho blázen.. IUI mi udělal, ze prý může dorůst ještě ten vlevo. Ale ja si stejně myslim, ze ten pravý folík už proste prasknul.. protoze si měřím BT od poslední MS a krasne to vychází přesně na tu středu dva dny po Ovitrelle - mohl teplotu ovlivnit? Přikládám graf a díky za reakci.