Ahojte kocky, prosim kdo mate azoo a zvysenou hladinu FSH? Jake jste meli hodnoty? Podarilo se vam nejakym zpusobem FSH snizit? Otehotneli jste?
@mya_k nevím. To nemohu říct, jako na jednu stranu jsem ráda, že se o manžela stará právě Kočí... Na druhou stranu, v době covidu jsme kazdomesiční kontroly řešili mailem... Za to, že napsal, hladiny hormonů jsou v pořádku, pokračujte dál s léčbou a honorář za konzultaci je 3000,-... To mi přišlo dost... Jako už jsme u něj nechali ranec... A zatím výsledek žádný... Ale to říká na začátku... Že někdo výsledky má, a někdo ne...
@mya_k nám bylo řečeno, že něco v těle je špatně, když reaguje tak, že má zvýšenou hladinu FSH. Ale jakmile se začne s léčbou, začnou se zvyšovat obě hodnoty a pak už se nedá určit, co je léčba a co přirozená reakce... Nedokázala jsem to pochopit, ale Kočí říká, že je léčba nastavena tak, že když má testosteron 30 a FSH 14 tak je to dobré, i když je FSH mimo tabulky. Blbý je když měl testosteron 18 ( a to je to pro 30 ti letyho chlapa normální hodnota) ale FSH měl 12. Teď a po léčbě testosteron 30 a FSH Teda něco kolem 13. Jako první léčbu dostal brevactid injekce a po týdnu měl testosteron 79 a FSH 0,14. To bylo blbý. Teď má clostyl 1/4 prasku. 4x tydne. Léčí se přes rok... Jestli to FSH je příčinou, to asi ne. U nás byla příčina asi nesestouple varle a pak něco, co bych raději řešila soukromne
@daina87 dobrý den,
Můžu se prosím zeptat, zda se spermiogram zlepšil? Popř. Jestli už partner byl na tese/mese?
Řeším úplně stejný problém už rok a půl a čeká mě taky tese... Tak by mě zajímalo, jestli mám nějakou naději.
Já měl clostrilbegit, po 4 měsících ovitrelle + anastrazol, po dalších 4 měsících přidán fostimon... Pořád nic...
@kamilaczek bohužel, spermiogram se manželovi nezlepšil a za 14 dní bude podstupovat m/t.
@daina87 a mohla by jste mě prosím dát pak vědět jak Vám zákrok dopadl? Budu Vám držet palce a myslet na Vás... Já věřím, že tam něco najdou...
Mě se varlata za ten rok (hlavně po fostimonu) a úpravě životního stylu zvětšila tak o 30% a hodně ztvrdla.
Mam v nich pnutí a občas tlaky... Pokud má tohle přítel tak si myslím že je to na dobré cestě...
Jsem rád že na to nejsem sám a mám komu napsat...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@iva_ir řeším přesně to samé. Můj muž to má po clostibegytu, má vysoký testosteron a FSH teď momentálně přes 20...