Ve které asistované reprodukce jste otěhotněly na poprvé a jak rychle to šlo a kde jsou super a ne soukromé kliniky
U Apolináře a hned napoprvé 🙂
Institut reprodukční medicíny v Plzni.
@janeckovadenimarie jestli soukromá nebo státní je jedno,platit budete všude stejně+-🙂 já jsem v Ivf clinic Olomouc. První Ivf,ket řízený a dcera má 31 měsíců. Druhý ket řízený, negativní a třetí ket v nativu- čekám na potvrzení ultrazvuku.
Kezby to záleželo na tom komu se kde podařilo na poprvé.. Kazda klinika ma jine své osvědčené metody, každá žena, nebo spíš pár mají své komplikace proč se nedaří...
@janulaj93 no to bohužel není pravda, ja jsem u Apolináře pri IVF platila jen za nejakou injekci (cca 500,-) a potom za doplnkovou metodu u embrya cca 4000,-)...kamarádka je na nějaké klinice v Brně, kde za stejnou metodu IVF uz zaplatila 50tis (a to ji jeste prispiva pojistovna :-/)...
@gembula
První IVF v CAR Motol v Praze v roce 2014, vyšel třetí KET, platila jsem léky, 1x zamražení čtyř embryí zvlášť a 3x rozmražení, celkem cca 38 000 Kč. Druhé IVF teď 2019 v Reprofitu v Brně, vyšel první KET, placeny léky, 1x zamražení 4 embryí zvlášť, 1x rozmražení, celkem 39 000 Kč. V ceně nevidím rozdíl, naopak Praha bude teď dražší.
@gembula
Dobrý den, můžu se prosím zeptat jak jste postupovali a na kolik Vám do vyšlo ? Děkují
reprofit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ceske Budejovice u prvni nic az sami...a u druhe na poprve...