Ahoj holky ,už jsme se s přítelem snažili dlouho o mimi ,tak jsem se objednala do centra asistované reprodukce
Když jsem chodila doktorce ,tak nic my nedala než Duphaston ,a že to chce čas ,tak zkusím jestli ,klinika nepomuzou .
Mate někdo zkušenost ?a i kolik vás to stalo peněz ?dekuji
@kelerub Já nechápu to, když narkoman ma detox zdarma a žena, která se snaží o miminko a nejde ji to, musí do CARu tam necha takové peníze 🥺
@verunda18 je dobre ze ses objednala udelaji test pritelovi a tobe! Nekomu jen stavi ze chodi na ult a lekar rekne kdy se maji tulit…. Nekomu pomuze IUI a ldyz je nejhure tak nas pak vyslo IVF na 21 ale tammplatis za ruzne kroky.. bud zda chces vajicka zamrazit to je za 5000 za prodlouzeni aby vajicka vic (nevim jak to nazvat ale bud mas po 3 dnech nejake bunky, nebo si příplatky tim mas vicebunnecne vajicko a opet vetsi sanci to je asi za 3000) pak kolem 2000 stoji injekce… ale hlavne kdyz mas pocit ze uz se bude neco dit casto se stava ze se to zrovna povede a uz nebudes muset nikam moc bych ti to prala !!!!
Mam po ivf dve deti. A kazde z nich vyslo na cca 65 tisic. Na pojistovnu.
@littlebee124 Pojistovny argumentují tim, ze slouzi pro pripady, kdy se jedna u pacienta o ohrozeni jeho zdravi/zivota. Mit deti neni z jejich pohledu zivotne dulezite, takze maji byt lidi radi, ze na to alepson prispivaji 🙄
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunda18 a mě zrovna Duphaston pomohl a to hned několikrát. Před tím IVF které stalo 15tis (bez mrazeni) a po druhé 22tis. A pak 80 pokus s darkyni. Vše na pojišťovnu.