Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
jupíííí 🙂 jsi číhala 🙂
bude tu i pohodlnější orientace, v předchozím bylo stránek nějak moc 🙂 pro nováčka, jako jsem já 😀
no jasně že číhala ,i bar dojde
tak super 🙂 snad nás najde i indi a zbytek 🙂 je mi trochu trapný, že já, co jsem u vás pár dní, zakládam nový téma 🙂 aby to nevypadalo jako moje osobní revoluce 😀
já taky jsem tady 😀
je tam jasně napsané po domluvě a to platí 😉
indi jsem to písla do IP myslím že tedkyn neni doma
at tamtu diskuzi admina zamkne neni k ničemu
ok, tak fajn 🙂 tak jsem na nás zvědavá 😀
no, myslím, že přestala plnit svůj účel... já bych jí možná ještě chvíli nechala, ať si to holky vyříkají a pak se uvidí 😀
holky, do novýho tematu přeju moc moc štěstí!!!!!!! 😵
necháme to na admně ,ona si s tim poradí 😉 ,jo jako na vyříkání většinou nechává tak den ,dva a pak to jde do kopru tak at jde ,bude nám tu líp....
inní díky 🙂 a díky za předchozí pozvání k vám, zvedly mi tam holky náladu, jste bezva parta 🙂 když budeš mít chvilku, vyřiď jim to 🙂
innko jo díky a jste všechny výtány zpět ,když se vám bude chtít 😉
😉
ty volís vítány ,bože to je krása jak jsem blbá ,to je tim jak jsem rozhozená
tak a te´d, opakování je matka moudrosti (hi hi), kdy že jdeš na kontrolu lení a copato s tebou plánují? já jsem se už přehoupla přes sebelítost, tak sondím 😀
škoda že si nemůžem rozsvítit svíčky na dortu
jo měli bysme zde začít od začátku protože možná přibudou další holky a tak at je přehled ...kdo udělá tabuli?
jé, to je jasný, já určitě chodit za vámi mrkat budu 🙂 ted se jdu učit mučit a je tam docela pěkně, bééé 😠
papa kočky
Ahoj holky,
mrzí mně, že jste to odnesly!! ☹
Leni, promiň!! ☹
do nového tématu přeju štěstí 😉
Já sama mám za sebou jednu nedokončenou stimulku na ivf, dlouhý protokol, kompletní stimulku s kladným výsledkem 😉 , stimulku na dárcovství a KET. Ráda poradím, když by někdo chtěl. Ale Indi má asi nejvíc zkušeností
😉
tak hodně zdaru innko ..papa
ty jo, já vás znám asi pět, tak já nemůžu 🙂 ještě budu mít blonďatej dotaz, dneska jsem někde na netu četla, že podle našich zákonů se IUI dělá jen manželským párům, je to možný? já nejsem okroužkovaná a docela mě to šoklo...
gabi tvoje zkušennosti jsou vítány ,vidíte jo? už se lepšim
tak mamka založí tabulku já to totiž neumi ,nové téma ,stará lenkacar co to neumí 😀 😀 😀 😀
takže já mám jednu nedokončenou stimulaci ,jedno kompletní IVF ,8mrazáčků,plánuje se KET dle stavu cysty a sliznice,koncem června
Tinpet, tak s tím ti poradím i já 😀 vim stoprocentně, že IUI se v Artu dělá i nesezdaným párům, tak neboj, loni podstupoval brácha s přítelkyní 😉
už tu nejsem 😀
tinpet okroužkovaná bejt nemusíš 😀 vím to na 100% 😀 😀 😀
já mám 3xIUI a neúspěšně IVF plánuji až na září kvůli práci ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
jsem tu 😀