Holky mám dotaz,rozhoduji se kam máme jít.Kostelec nebo sanus Pardubice?Ja vím,že všude je něco,tak bych ráda slyšela vaše zkušenosti. 😉
Zacali jsme tam dochazet i do tehotenstke poradny. A vse super.
Ahoj, já mám zkušenost ze Sanusem Pce, docházela jsem tam dva roky - tam mám za sebou 2x IVF a x nativů a ministimulací, nikdy žádný úspěch, ani posun, dle mé lékařky musím být trpělivá.... no odcházím jinam, protože mi nepomohou. Ale jinak prostředí fajn, je to trochu komornější než v Hradci Kr., personál také fajn, ale nic platné. Toť moje zkušenost. Držím palce ve šťastný výběr.
Arleta - bezva.
Můžu se prosím zeptat jak dlouho vám trvali v Arletě genetické testy? Děkuju 🙂
Přidávám se do diskuze 🙂 Chodím ještě do sanusu v HK, ale chtěla bych přejít do Arlety.. Prý můžu i se zamraženými vajíčky co mám v sanusu. Máte někdo zkušenost prosím?
Ráda bych se zeptala jak probíhá léčení v Arletě?? Četla jsem na netu jak probíhá první schůzka (kdy budou výsledky z prvotních vyšetření a jaký je následný postup). Děkuji za rady 🙂
@dinka07 Ahoj já osobně se neléčím, ale má sestra ano... Chci jen říct že Arleta je 3x dražší než ostatní centra. Ještě vloni se cenově moc nelišili, ale teď v průměru vyjde IVF cca na 60tis :O Vím to i od mé dobré kamarádky, která se shodou okolnosti léčí ve stejný čas s moji sestrou. Nic méně sestra šla o dům dál :(
Ahoj děkuji za info, jen jsem slyšela ve svém okolí právě několik negativních ohlasů na centra v Pardubicích i Hradci takže tam bych jít nechtěla. Navíc mojí komplikací je endometrioza, která se rozrůstá a já nemám moc času na spoustu zbytečných pokusů a i jednání lékařů je pro mě důležité.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nevim jestli je tvuj dotaz jeste aktualni, ale ja urcite chvalim
Arletu. Jezdime tam uz druhym rokem, postoupili jsme jedno ivf, ze ktereho cekam holcicku. Vip pece.