Apolinář x ISCARE. Co myslíte?

kahan11
6. zář 2023

Ahoj,
včera jsem byla na druhé konzultaci v ISCARE. Při první konzultaci mi brali krev a udělali komplet imunologii a krev. O imunologii jsem si žádala i u Apolináře v 06/2022 (po druhém neúspěšném ET), ale nechtěli mi ji udělat, že je prý moc drahá.. V 05/2023 Jsem byla na 3 cyklu IVF u APO (já hloupá jsem měla jít rovnou do ISCARE..) a opět se nezadařilo.
Včera jsme měli výsledky imunologie a vyšlo, že má vyšší NK buňky, a čeká mě další krev. Tady může být důvod proč to v minulosti nevyšlo a konečně se můžeme posunout dál.
Příjde mi, že u APO střílejí naslepo, a neřeší příčinu.

gabrielamot
6. zář 2023

Psala jsem ti do IP 🙂

squezy
6. zář 2023

@kahan11 a nejen u apolinare. Ja řešila vysoké nk bunky hooodne a nahodou jsem byla v Iscare a v péči pani doktorky Černé. Ostatní centra imunitu neberou nijak vážně, ale ja bych bez léčby byla bezdětna.

kahan11
autor
7. zář 2023

@squezy a jak se vůbec ty léčí NK buňky?

squezy
7. zář 2023

@kahan11 kortokoidy (prášky). Aspoň takhle se začíná a většinou pomůže. Jaké máš hodnoty? Určitě se objednej k mudr. Černé, je na imunologii ta nejlepší a osobnostne skvělá, velmi profesionální.

kahan11
autor
8. zář 2023

@squezy no hodnoty zatím nevím, jdu na další kontrolní odběr. Na ten jdu v pondělí, manžel bude dávat taky svoje holky (spermie). Poté se budu objednávat na další konzultaci. A budu se snažit teda k paní Černé.