Aplikace Pregnylu 5 dní po KET, proč?

fresijka
21. črc 2016

Ahoj holky, chci se prosím zeptat, zda je tu někdo, komu v Car dali injekce pregnylu 5 dní po Ket. Chtěla bych se zeptat, proč to tak má být, údajně kvůli zahnízdění, ale minule mi to nevyšlo tak prosím o radu či útěchu, že je to dobrá volba. Budu ráda za info, kdo tím prošel a měl po tom dvě čárky vytoužené. 😉

fresijka
autor
21. črc 2016

Tak s tím asi zkušenosti tady nejsou :( škoda

salenas
21. črc 2016

pregnyl se dává na vyvolání ovulace, slyším to prvně, že by se dával po ketu a ani děvčata u nás v diskuzi nic takového nikdy nepsala

werumka
21. črc 2016

@fresijka A nebyl to spíš Agolutin?

fresijka
autor
21. črc 2016

@werumka Ne je to pregnyl, mám ho v lednici na zítra

fresijka
autor
21. črc 2016

@salenas Mno, já si ho aplikovala i minulý měsíc a nevyšlo to..ted mám další pokus a zítra si ho mám dát 😒

evikos
21. črc 2016

Taky jsem o tom nikdy neslyšela...Vždycky říkali,že Pregnyl je na prasknutí folikulu a vyvolání ovulace.

fresijka
autor
21. črc 2016

@evikos No Právě...holky, tak já nevím, zda na to mám hodit bobek...

werumka
21. črc 2016

@fresijka Tak pregnyl je vlastně hCG. To má za úkol dal stimulovat růst žlutého tělíska, které vlak produkuje progesteron, potřebný pro výživu oplodneneho vajíčka. Je to asi jedna z alternativ, jak těhotenství podpořit..

fresijka
autor
21. črc 2016
fresijka
autor
21. črc 2016

@werumka Ano, tahle věta mi byla vtlučena do hlavy též od lákařů...jen je divné, že jinde to nedávají. Nechápu ten výběr léků. Ale i tak děkuji ;)

werumka
21. črc 2016

@fresijka jaké tam jsou ty další léky?

fresijka
autor
21. črc 2016

@werumka Beru Estrimax, od nich, pak ten utrouš 2/2/2 a od své imunoložky beru Metypred a Fraxiparin, plus do toho euthyrox...to už beru léééta

werumka
21. črc 2016

@fresijka Tak když bereš Estrimax a Utrogestan, tak mi tak nějak připadá ten Pregnyl zbytečný... Ale nejsem lékař.

fresijka
autor
21. črc 2016

@werumka Zbytečný určitě není..já nemam ovulaci, takže asi mají důvod mi ho dávat. Nicméně děkuji za názory holky a přeji fajn večír ;) Děkuju

werumka
21. črc 2016

@fresijka Zbytečný mi připadá v kombinaci s utrogestanem a estrimaxem po KETu 😉 Pokud ho bereš zároveň s těmito dvěma léky, tak mi uniká jeho smysl, to je celé 🙂 Pregnyl má za úkol, aby tyhle dva hormony produkovalo Tvoje vlastní tělo. Pokud máš nedostatek estrogenu a progesteronu, tak ho nahradí tyto dva léky a pregnyl na tom nic nezmění, jestli rozumíš, co chci říct 🙂

salenas
21. črc 2016

@fresijka pokud bereš estrimax, ( máš ket se stimulací léky) nemáš ovulaci a pregnyl je tudíž naprosto zbytečný

fresijka
autor
21. črc 2016

Tak mi teda řekněte, když vy by jste ho nedávali, proč doktoři v Car ano?? 😒

werumka
21. črc 2016

@fresijka Protože prachy? 😀

fresijka
autor
21. črc 2016

Díky všem za názor 🙂 mějte se hezky a děkuju ještě jednou

salenas
21. črc 2016

@fresijka to nevím,co zkusit zavolat do jiného caru, nebo napsat do heliosu, než si ho píchneš ? kam chodíš ?

fresijka
autor
21. črc 2016

@salenas Chodím do Podolí. Jo, ted jsem našla diskuzi na miminu o tom, takže to není nic záhadného ;) Nebudu se tím trápit, holky děkuju 😉

werumka
21. črc 2016

@fresijka Hlavně netestuj moc brzy, ten pregnyl se v těle může držet i šest dní a mohl by dělat falešně pozitivní test 😉 Ať Ti to vyjde!

fresijka
autor
21. črc 2016

@werumka Já vím, děkuju...tohle prožívám už nějakej ten rok, kuju, papáááá 😉

salenas
21. črc 2016

@fresijka a můžu se zeptat, proč se tedy dává ?

lucisek1984
21. črc 2016

Kamarádka dnes dostala stimulační protokol na Ket a pregnyl tam má taky po Ket, takže to asi neobvykle nebude

fresijka
autor
21. črc 2016

@salenas Tak co jsem tu tak vyčetla, podporuje to embryjko k lepšímu uhnízdění, díky hcg co injekce obsahuje.Já tomu prdlajs sama rozumim, proč ten pregnyl takhle po..nebudu to řešit už. Jsem z toho jak pátrací balon.

salenas
21. črc 2016

@fresijka jasně, chápu tě, taky se chystám na ket, proto se ptám 🙂

fresijka
autor
21. črc 2016

@salenas Přeju mnoho štěstí!!!

salenas
29. srp 2016

@fresijka ahoj, jak si dopadla ? já nakonec píchala před ketem i po ketu ovitrelle, tak sjem si vzpomněla na tebe 🙂

riaa88
7. říj 2019

Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21. Kdyby jste měly některá zájem, tak prodám za 350 Kč, osobní předání Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruju GS Mamavit s hořčíkem 100 tablet, rozbaleno, využila jsem asi jen cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂