Ahoj holky, chci se prosím zeptat, zda je tu někdo, komu v Car dali injekce pregnylu 5 dní po Ket. Chtěla bych se zeptat, proč to tak má být, údajně kvůli zahnízdění, ale minule mi to nevyšlo tak prosím o radu či útěchu, že je to dobrá volba. Budu ráda za info, kdo tím prošel a měl po tom dvě čárky vytoužené. 😉
pregnyl se dává na vyvolání ovulace, slyším to prvně, že by se dával po ketu a ani děvčata u nás v diskuzi nic takového nikdy nepsala
Taky jsem o tom nikdy neslyšela...Vždycky říkali,že Pregnyl je na prasknutí folikulu a vyvolání ovulace.
@fresijka Zbytečný mi připadá v kombinaci s utrogestanem a estrimaxem po KETu 😉 Pokud ho bereš zároveň s těmito dvěma léky, tak mi uniká jeho smysl, to je celé 🙂 Pregnyl má za úkol, aby tyhle dva hormony produkovalo Tvoje vlastní tělo. Pokud máš nedostatek estrogenu a progesteronu, tak ho nahradí tyto dva léky a pregnyl na tom nic nezmění, jestli rozumíš, co chci říct 🙂
Tak mi teda řekněte, když vy by jste ho nedávali, proč doktoři v Car ano?? 😒
Díky všem za názor 🙂 mějte se hezky a děkuju ještě jednou
Kamarádka dnes dostala stimulační protokol na Ket a pregnyl tam má taky po Ket, takže to asi neobvykle nebude
Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21. Kdyby jste měly některá zájem, tak prodám za 350 Kč, osobní předání Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruju GS Mamavit s hořčíkem 100 tablet, rozbaleno, využila jsem asi jen cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak s tím asi zkušenosti tady nejsou :( škoda