Ahoj, několik měsíců pročítám diskuze,ale teď přišel čas i na mne....
Dnes večer si mám píchnout injekci Ovittrelle před pondělním OPU, ale... krabičku mám několik týdnů doma a až dnes jsem se do ní podívala a neni mi jasné jestli balení obsahuje jehlu, je tam navlečenej místo jehly takovej plastovej kryt, který se musí odendat kdo ví jak? Snad je to srozumitelné, moc děkuji! Jinak IVF zdar ;)
Prave ze neni🙂 jen injekce s podivnym vrskem🙂 jehlu mam nahradni kdyztak..mno uvidim, injekci rozeberu pak snad dam i do stavu BODNI 🙂 diky
Tak zadne sroubovani...aplikacni kratka jehla byla primo nasazena na injekci. Pa
tak já třeba píchám puregon a každý den si našroubovávám novou jehlu, myslela jsem si, že je to podobný postup. pardon.
To se neomlouvej 🙂 ja mela pera gonal, sroubovaci cetrotide ten se i redil roztokem...baleni toho ovitrellu me vydesilo🙂
Jj, mě přijde že co výrobce a co lék, tak to vypadá a funguje jinak. Naštěstí mě sestřička řekla, že mi to pak vysvětlí (před aplikací) a i když tam byla jiná, připomněla jsem se, tak mě to tak nevyděsilo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
v krabičce by měla bý i jehla, která se našrubuje... takže oddělat plast, najít jehlu, odsrubovat a zašrubovat🙂