Ahoj holky ,asi toto tema tady padlo nekolikrat.... dotaz mam zacit aplikovat Gonal. Ale trochu problem u me odhadnout 2. Den menstruace. Doktor me upozornil, ze musim opravdu krvacet ... , ale mam vzdy nastup 2-4 dny spineni .... ted od ctvrtka a silne krvaceni nikde. Mam to podobne kazdy mesic, ted je to asi extrem.
Rikam si zda se na to radeji nemam tento mesic vykaslat ... nez abych si to pichala trba zbytecne. Mate nekdo zkusenost ? Dekuju Jana
mě vždy říkali píchnout až při krvácení,ne při špinění a když začnu krvácet do 12 hod.,tak píchnout ten den a když až odpoledne,tak píchnout ten další den
Dekuju za odpoved ,no tento mesic tj marne .Nevim jestli nerviky nebo zvyseni davek prasku na stitku , ale standart krvaceni se nedostavilo. Diky J.
Ahojky,chci se optat ,poprvé jsem šla na dárcovství vajíček a aplikují hormonální léky gonal tak jak mám na plánku ale , první aplikaci gonalu jsem stratila mestruace je to normální začla jsem druhý den mestruace jak mi bylo řečeno,předem děkuji za odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, ja to mam podobne, taky vzdycky delsi dobu spinim a pak teprve zacnu menstruovat.
Ted si mam take pichnou prvni injekci, ptala jsem se na to doktora a me rekl ze pokud to mam takhle mam pockat na prvni den krvaceni a pak pichnout ( normalne se picha az druhy den).. me to tedy ted necekane zaclo normalne hned ten prvni den takze ja pichnu az zitra,