Ahoj, chodila jste prosím nějaká při stimulaci či při KET na akupunkturu? Popřípadě ke komu a jak dlouho? A mělo to nějaké výsledky - jakože před akupunkturou neúspěšné ET/KET, po akupunktuře otěhotnění? Díky. 🙂
během stimulace ano či ne.
Jinak vím i o ženách, které to postupovaly dlouhodoběji-rika se, že tak min. cca 10 kůr. I mezi stimulacemi. A pak už ani IVF nezahajily ;)
Ahoj, ráda bych také uvítala nějaké zkušenosti. Já sama jsem se pro akupunkturu rozhodla. Jedno IVF máme vyčerpané, dlouho se pokoušíme o dítě a opět nic. Vzhledem k času a věku, už to nechceme déle protahovat a tak jsme teď začali jednat znovu. S příchodem následující menses jdu na první hormonální odběry, ultrazvuk, manžel na spermiogram. Problém je u nás obou. A za těch 6-7 let, co jsme byli na IVF poprvé, se naše výsledky určitě ještě zhoršily. Na základě nich se pak uvidí ale s přípravou chceme začít hned, nebo co nejdřív to bude možné. Chceme si tu možnost úspěchu pojistit, jak to jen jde, proto užíváme oba různé vitamíny a podpůrné přípravky a tento týden, poprvé, jsem začala chodit i na akupunkturu. V Brně. Budu chodit každý týden jednou a pak navíc ten den před a po transferu. Uvidím, co a jak výsledky, jak se budu cítit apod. Můžu informovat. Pokud se IVF nevydaří, jsem rozhodnuta, že před posledním pokusem budu akupunkturu absolvovat znovu a podstoupí ji i manžel.
Ozvěte se prosím taky někdo, kdo si tím prochází, nebo prošel!!!!
Ahoj, my jsme podstoupili 4x IUI a 2x IVF, nezadařilo se. Už jsme vyzkoušeli snad úplně všechno a došlo i na akupunkturu. Dostali jsme od známé kontakt na Mudr. Jelšíka, který se specializuje na obor gynekologie - akupunktura v oblasti gynekologie. Byla jsem na konzultaci, vzala lékařskí zprávy a popovídali si o tom. Akupunktura při neplodnosti je minimálně, aby se dostavili nějaké výsledky na 1-1,5 roku minimálně 1-2x do týdne a je to náročné. Takže mě doporučil jít do třetího IVF, změnit centrum a při stimulaci dojet na akupunkturu, kterou může IVF podpořit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj. Já osobne jsem IVF nepodstoupila, ale vím o ženách, které při tom akup. podstoupily. Já osobne bych se tomu nebránila a vidim v tom dobry krok. Mne osobne akup. rozjela menzes, který před tim nebyl vůbec. A aku mi prováděl lékař. Myslím, že dobrý "akupunkturista"😀by ti měl i umět poradit, jestli