Ahoj holky měla jste některá zvás 9 den po Ket pozitivní test a 10 de po Ket slabý duch 😞 dekuji
@wladimira no já vždy večer vipinu aspoň 2 litry vody a značka je jiná měla jsem mamatest a pak jsem měla intim nějak tak a to mě vyšlo pozitivní včera a dneska ráno nic slaboučký
@jeniferoliver ukaž fotky … jinak test intim má Sám osobě hodně málo barviva tak jestli jste večer pila 2 l vody a ráno testovala intim taky je možné že tam opravdu ten duch je digitální jste nezkoušela
@jeniferoliver Klid. Každá značka testu má jinačí množství a intenzitu barviva. Je jasné, že takhle v začátku nebudou testy jiných značek stejně intenzivní. Jinak já jsem měla nějaké no name testy z Amazonu a měly docela super barvivo a 9. den po KET jsem měla krásnou čárku.
Myslíte holky ze to bude chyba testu ?? No přímo my nejde fotit spadl my telefon jediné jak pride manžel. A je 100 procentní ty digitální ???
@jeniferoliver Já jsem si ten 9. den po KET udělala zároveň i digitální a ten mi ukázal pozitivní 2-3 týdny 😍
Člověče, zakládáš tady jedno téma za druhým🙂 jestli jsi z toho vystrašená, zajdi si jako samoplátce na krev 2x obden (jeden odběr stojí 200kč) a uvidíš, jestli HCG roste tak jak má (tj se ob den zdvojnásobí). Budeš klidnější a nebudeš lovit duchy a řešit sílu čárky. Držím palce!
@laxesis asi máš pravdu .... Diky
@jeniferoliver Tak po KET tě v CARu stejně automaticky vezmou sami po 14 dnech na test krve a po dvou dnech na další, ne? Což máš za chvíli. U mě to tak bylo.
@jeniferoliver je to hodně špatně vidět ale těžko říct zítra zkuste zajít na krev nebo digi test ten 10-11den by mel digi ukázat 2-3
@wladimira už jsem to vifotila lip ...Zitra koupit ten Digi .. tu v lékárně neměli
@jeniferoliver Ano, krásná čárka. Blahopřeju! Ale už klid. Moc plašíš a děláš zbytečně moc testů 🙈😂 Hoď se do klidu. Je to tam 🍀
@piggy123 děkuji já vím to už je psychikou
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jeniferoliver a neměla jsi jen hodně naředenou moč či jiná značka testu … podle mě je blbost ze dne na den z pozitivního testu na slabého ducha