Ahojky, zrejme uz to tady je ale zkusim to a treba me uklidnite... Mam za sebou sve 1.Ivf..Beru estrofem, se ktereho se mi v prsu udelala bulka, ale pristi tyden jdu na jeji punkci dle ultrazvuku je v pořádku. Dale zavadim amelgen.. Ale k věci, vcera tedy 7.den jsem rano zkusila mamatest, bilo. Druhy od jine znacky bilo. Vecer mamatest a duch..
Dnes rano 8.den jsem zkusila dr. max test bilo... Myslíte, ze je jeste šance nebo je to ztracene... Zatim nespinim ani nekrvacim... Jsem cca 2 dny po terminu ms, i když vim ze leky co beru můžou ms pozastavit az max, po jejich vysazeni.
Ja jsem mela 12. (nebo 13.) den jeden test bily a dalsi za hodinu s duchem ... 8. den bych tam nemela nic.
@laxesis tak já už to pár let nesledovala, ale většinou ty čárky začínaly až někdy kolem 10. dne. Ale je teda pravdou, že já se na testování vykašlala, protože jsem řekla, že nemám nervy na další bílej test. Pak mě sestřička "málem sbírala", když mi oznámila, že mám hCG 1500 a já na ni nechápavě koukala neschopná si to přebrat 😀 . Ale vypadala zvyklá (už jsme měli darované oocyty, speciální pracoviště jen na to, takže tam jsou holky, co mají už x-tý cyklus a pořád nic, tak se jim tam asi skládají běžně 😀 ).
@merope Asi záleží na stáří embrya no, u třídenního to tomu 10 dni klidně odpovídá, to jo 🙂 A jako... i to netestování má svoje plusy, až na ty sběry budoucích rodiček 😂 je teda fakt, že když jsem šla na potvrzení srdíčka, tak jsem se jim tam skoro skládala taky po těch letech neúspěchů 😂
@junykessy ja testovala 12.den po transferu 5 denního embrya a nebyly to vůbec ještě dalnice. Druhá carka byla vidět, ale ne nějak hoodne. A cekala jsem dvojcata, jednovajecna, to jedno vajicko se rozdělilo. 8. nebo 9.den bych určitě ja nic nevidela a to jsem čekala dvojky. Vydrž ještě pár dní. A když se nepovede, povede se to příště 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@junykessy ne nadarmo nám říkají testujte až 14. den po transferu 😀 Ale rozumím. I já testovala pokaždé dříve. A stejně ti to nedá a budeš testovat. Takže doporučuju testovat ráno a jedním druhem testů. Ženské říkají, že mamatesty dělají falešné duchy. Já s nimi byla vždy spokojená. Zkus zase zítra. Šance vždycky je. U prvního jsem měla ducha 9. den. Teď u druhého jsem měla už dálnici 6. den po. Pořád máš ještě čas. Hodně štěstí 🍀🍀🍀