Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!
Hlavne klid, ja po ket krvacela do 13tt a celkem dost, hematom. A ted mam zdravou 7m holcicku. Vic netestuj a kdyby si i tak mela obavy urcite navsteva lekare pripadne pohotovosti ti da odpovedi.
@dailik drzime palecky, moc moc. Nic nrni ztracene 🍀
já špinila 6. a 13 den po KET a teď jsem ve 30.tt. Zkus testovat za 2 dny a uvidíš jestli čárka bude sílit. Držím palce aby bylo všechno v pořádku 🙂
Taky jsem špinila dva dny a třetí dokonce trochu krvácela,už jsem byla smířená s tím,že to nevyšlo a vyšlo 😉 malý už má 2 roky 😉 hoď nohy na stůl a odpočívej a hlavně klídeček, čárka tam je tak držím moc palečky ať krásně sílí 😊
@absintka19 Děkuju za odpověď.Snad to dobře dopadne.A brala si něco,abys nekrvácela?
@absintka19 A proč myslíš,že nemám už testovat?Kvůli zbytečným nervům?
@dailik presne, neovlivnis to jen si pridas stres. Drzime mimi palce. Brala jsem ascorutin a samosebou utros.
A kolik toho ascorutinu?
A kdy myslis,ze mam zkusit testnout?Nebo mam cekat na krev?
@absintka19 Ahojky,tak jsem to nevydrzela a zkusila jsem testnout.Posilam foto🙂Tak snad uz to bude jen lepsi.
@dailik juuuu, supr. Verim ze to vse dopadne na vybornou
🍀
@dixiee Beru 2-2-2, ale ascorutin nemam doma.Bojim se nekam vydat,aby se to nezhorsilo.Ale asi odpoledne si pro nej skocim.Doufam,ze to spineni konecne prejde.Do rana dobry,trosku jsem neco udelala v kuchyni a zase ze me trochu vyteklo.Tak fakt musim odpocivat.Ale mam nalita a citliva prsa a je mi pekne slabo a spatne od zaludku.Nechapu to,kdyz to je teprve tak brzo.Jsem teprve 8.den po transferu.Ale je fakt ze 5-ti denni expandovane blastocysty.
@dixiee
@leniii25 Moc děkuju za podporu,doufám,že dnes už to bude ustávat.Odpoledne a večer už to bylo mnohem lepší.A teď po ránu mi je tak špatně,že snad ani nevstanu,abysch nezvracela.Tak to zatim vypadá nadějně.Zitra zkusím udělat další testík🙂Nevíte,jestli mi udělají jen tak na odběrech odběr hcg?Kdyz tam jen tak přijdu?Děkuju😊❄️☃️
@leniii25 No ja doufám,že bude sílit!Před chvilkou jsem zase trošku růžově zašpinila.Už mě z toho asi hrábne.Chtěla bych,aby to už dnes přestalo.Jinak nemůžu vůbec nic dělat😔Potřebuju na nákup před vánocema a do lékárny a na poštu a takhle se bojím,abych se třeba nerozkrvácela.Jak dlouho to tak může trvat?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Carku vidim 🙂 ja mam za sebou 5 ketu,posledni vysel.. jednou jsem mela biochemicky tehotenstvi-slaba carka,ktera nesilila a to jsem spinila,pak se to asi 12 dni po ketu rozjelo na ms.. ted teda posledni jsem taky zaspinila parkrat,ale opravdu jednorazove asi tim jak se mimi uhnizdili.. 7 den po ket je dost brzo,ale moc a moc drzim palce,aby to dobre dopadlo!! Sleduju jak carka sili a nebo si dojdi na krev jako samoplatce,at vis kolik mas hcg.. jeste muzu poradit ascorutin,je to na zastaveni krvaceni.. bez predpisu v lekarne..