Dobrý den, veškeré výsledky mame dobre akorat ted jsme byli na vyšetření komplet spermii (hlavicka, atd..) měli jste taky tak a podařilo se Vam otěhotnět? Děkuji
@verajan přítel má špatnou fragmentaci.... Bohužel první skončilo ZT.... Bylo nám nabídnuto ..jestli nechceme dárce.... Ale měli jsme ještě...dvě zmrazené vajíčka...oplozené...přítelem...nechali jsme je zavést... I s rizikem...že to nedopadne.... A za chvilku začínám 30tt 🙏✊❤️🙏🍀🍀🍀
Děkuji holky ☺️
Pokud spermie jsou, tak to je to nejdůležitější. Kdyby byly neprůchodné cesty a spermie se do ejakulátu nedostaly, tak to pak máte šanci 0. K početí potřebujete 1 zdravou spermii a jedno zdravé vajíčko ;) Ať muž zobe Fertilan a snaží se trochu upravit životosprávu. Výsledky spermiogramu se mění den ode dne. Tento výsledek vlastně ukazuje, jak na tom bylo mužovo zdraví PŘED TŘEMI MĚSÍCI!! 😨 Spermie zrají 72 dní 👍
Můj manžel 30% fragmentace DNA v Car doporučili metodu PICSI a MASC.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Sice to moc nepřečtu ale nám doktor řekl že je manžel neplodný a jedině IVF a to půjde taky horko těžko. Manžel měl jen 200 000 spermií na ml a norma je 15 mil. Progresivní pohyb 0 %, málo progresivní 25 %, zbytek imobilní. Další měsíc po tomto spermiogramu jsem měla na testu dvě čárky a teď jsem v 7tt a zatím je vše v pořádku. Tak že zázraky se dějí a otěhotnět jde prakticky s jakýmkoliv spermiogramem.