Ahoj holky,povedl se někomu 5.,6. pokus IUI. Nám teď 4.pokus zase nevyšel a ztrácím naději. Teď jsi dáváme na chvíli pauzu. Psychicky jsem někde dole. Nevím jestli rovnou nejít do IVF. Jsme oba zdravý a stále se nedaří ☹
@nowe Ahoj, nam iui vyslo na 6.pokus,taky jsem uz zacala pochybovat, ale byla jsem tak nejak v klidu
@marticcelli fakt? Tak to je super a gratuluji. Jen ať je vše v pořádku. 🙂 To jsi mě trošku uklidnila 😉
nám vyšel taky 6. pokus, nakonec z toho bylo zamlklé, ale to je zase jiný problém
hOLKY MĚ ČEKÝ TEPPRVE 2 POKUS SNAD SE ZADAŘÍ CO NEJDŘÍV JINAK ASI V LEDNU ivf ☹
Ahoj, me ted ceka poprve IUI a davam v to velke nadeje, doufam ze ta pravdepodobnost tam je ze se to povvede, ale jestli se zadari az na sestej pokus asi umru protoze uz ted jsem napalici. A nevim jak na to nemyslet.
my měli taky 6pokusů bohužel ani jeden nevyšel,ani 1. IVF ale něsíc nato jsem otěhotněla přirozeně asi po těch hormonech,říká se to lehce ale člověk v té situace to tak nevidi a trápí se ,ale nevzdavat se a ono to výjde
@terezice1989 držím palce,aby vám to vyšlo! Kdy jdeš?
@nowe jdu na zacatku listopadu, ani nevim co od toho mám čekat, doufam ze jen to ze uz konecne budem tri 🙂 Nevim jestli bych vydrzela nato jit 5x. To je mazec ja jsem myslela ze po IUI je to rychlejsi 🙂
@terezice1989 A budeš brát clostilbegyt? A jak dlouho se snažíte?
@nowe ten uz beru , mam ho tenhle mesic naposledy muze se brat jen 6 mesicu, dotoho jsem mela jeste injekce ovitrele a nic. Takze jestli se ted nezadarilo tak v listopadu IUI, snazime se rok a pul a manzel je uplne zdrav, a ja podle krve taky 🙂 Tak kde je k....a problem 🙂
@terezice1989 Tak to jsem poslední kdo by ti mohl radit.☹ Nějaký vitamíny na podporu bereš? Imunologii máte? Prolaktin,štítná žláza vše v pořádku? Příroda zkouší naší trpělivost.
@nowe ty jo tak ted si me zaskocila 🙂 ani jedno vysetreni nemam a vitaminy beru ale uz me to neba. Ja myslela ze tohle vsechno poznaj z te krve co nam nabrali 🙂 Ale jsem zase o trosku chytrejsi parada asi budu muset vic je honit do vysetreni. Protoze ani jedno co si napsala nemame :(
@terezice1989 myslíš? Jako z krve to dělají. Prolaktin je stresový hormon, imunologie jestli na sebe s manželem nemáte alergii. A štítná žláza je taky pech. Ovu.testy jsis zkoušela? Ale co vám řekli za výsledky? Když vám brali krev tak vám museli říct nějaký výsledky.
@nowe no jedine co rekli ze manzel i ja jsme v poradku, coz se mi ulevilo, ale s tou alergii nevim protoze man brali krev pri prvni navsteve a me az druhy den MN. O 14 dni pozdeji ji nabrali me...tak nevim jak to porovnavali... No uvidime co z toho vzejde jsem z toho natrni. A co vy vy uz mate mimiska?
@terezice1989 Ne ☹ Jo to ti dělali hormonální profil. Tak když vám jí brali při 1.návštěvě. Tak snad vám to udělali. Se zeptej.
@nowe A snazite se dlouho? Mas zasebou IUI a boli to? Drzim vam palce urcite to brzo dobre dopadne neboj, ja si rikam ze nakazdeho se jednou dostane. Ale uz aby to bylo 🙂
@terezice1989 jo mám za sebou 4.nezdařené pokusy. Snažíme se přes 3,5roku. Vůbec to nebolí. Je to skoro jak klasická prohlídka. Trošku to štípne,ale nic hrozného.
@nowe ty jo, 3,5 roku to je pekny tak to mam jeste dlouhou cestu predsebou, ale spis nejdriv se z Tata oh zblaznim nez k tomu dojde. Mas asi pevne nervy ja takhle pevne nemam, ja uz ted silim, pred manzelem ani o tom uz mluvit nemuzu, je ze me jeste on pak videptany. Prej to mam z toho jak jsem na to upnutay drzim vam palecky urcite to vyjde... 🙂 sem rada ze si tady s nekym mohu aspon trosku popovidat.
Ahoj Všem, co se snaží🙂 Jsem už po 4IUI A dnes TT negativní😞 Snažíme se od minulého roku. U Druhé IUI se to povedlo. Ale ve 12tt žádná akce takže revize. A to mi můj gynekolog akorát v ten Den D... Chtěl vystavit těhotenskou prukazku. Zřejmě zkusíme ještě ty dva pokusy. A uvidíme. Jinak Jsem brala od počátku IUI Utrogestan 1-0-1 a Ovitrelle jsem aplikovala. Jinak přítel zdravý, já tak též. Jen při vyšetření my zjistili Liedenskou mutaci a slabší imunitu. A když už nevyjdou ještě ty zbylé dva pokusy tak IVF ...😞
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nowe Nám se u prvního synka povedl až pátý pokus, Už jsem ztrácela naději, přesvědčená, že to nevyjde jsem se nesousředila, plánovala dovolenou, že si dáme pauzu a pak půjdeme do IVF a ejhle, na dovče jsem sháněla těhotenský test. Dnes má tenhle "marný pokus" tři roky a je to ten nejúžasnější chlapeček pod sluncem.
Takže ještě neházej flintu do žita, nalaď se na jinou vlnu, nesoustřeď se a třeba........ 🙂