5. den po KET negativní test. Může být ještě pozitivní?

sadovka
4. kvě 2021

Ahoj holky, tak, jdu se sem vykecat s jedním stupidním dotazem. Předem vám řeknu, že si nemyslím, že jsem úplně blbá, mám už i zkušenosti, takže bych si tyhle bble dotazy mohla odpustit, ale... Nejde to🤷‍♂️😬
Takže...
Jsem 5 dnů po Ket, dnes jsem testovala, ke všemu z odpolední moči, test byl samozřejmě negativní, ale jako úplně 🤦‍♂️ i po hodině, což by se většinou nějaký duch přece ukázal, kdyby nějaké HCG v těle bylo. Já Vám nevím, břicho mě pořád poboliva, to je asi tak vše, ale prostě do dnes jsem tónů fakt věřila,... Co myslíte, může být test ještě pozitivní? 😂😂😂😂Jako pardon, ale směju se sama sobě, nevím, co chci aby jste napsaly, napište cokoliv🙏

omajda88
4. kvě 2021

ahoj, myslim, že 5. den z odpolední moči by byl spíš vyjímečně duch.. předpokládám, že máš vloženou 5. denní blastocystu? co jsem se tak dočetla tak má smysl testovat tak od 7. dne po ET a to stále není jistota...

lucy1204
Autor odpověď smazal
Zobraz
hanynka1704
5. kvě 2021

@sadovka ja jsem teď po březnovém KET mela tedy 5 den ducha. Ale protože se mi ten jeden snehulacek rozdělil,a byli tam dvě bublinky. Jinak jsem koukala a po ET pred dvěma lety jsem zkoušela až 10 den a to už byla slabší čárka. Myslím,že máš ještě čas.

katusinek
5. kvě 2021

ahojky, já dnes 6.den po KET a ráno mi to nedalo a mám ducha 🙂 nedalo mi to i proto, že stále měřím BT a mám už dost vysoké teploty od neděle, tak jsem to chtěla zkusit 🙂

piggy123
5. kvě 2021

Já jsem měla ducha 6.den po KET z večerní moči, kdy jsem si dělala test, protože jsem během toho dne měla nidační krvácení.

omajda88
5. kvě 2021

@piggy123
@katusinek
@hanynka1704
teda holky gratulace, že se tak daří.. a měly jste hned po transferu nějaké příznaky nebo jak to bylo u vás?

haskre
5. kvě 2021

@katusinek pokud berete utrogestan nebo nějaké zaváděcí tablety tak ty zvyšují teplotu,takže teplotu to teď ovlivňuje,ale moc gratuluji k duchovi,at sili🍀❤️

haskre
5. kvě 2021

@sadovka určitě se muže ještě objevit,5 den je skutečně brzo!ale znám to,taky testují vždy brzo!drzim pesti 🍀❤️

hanynka1704
5. kvě 2021

@omajda88 Mě tedy jen mírně pobolivalo v podbřišku. Ale mám to v podstatě pořád. Jinak spíš zvedavost🤗

piggy123
5. kvě 2021

@omajda88 mě nebylo a není vůbec nic. Nic mě nebolí. Prsa nebolí ani nejsou citlivá. Podbřišek nic. Žádné nevolnosti. Kdybych neměla pozitivní test, tak o tom ani nevím 😃 Tedy prozatím. Uvidíme, co přijde časem. Testovala jsem jen na základě té nidace. Dnes jsem 14.den po KET a jdu na krev. Na testu mám absolutní dálnice.

katusinek
5. kvě 2021

@omajda88 moc díky, já se zatím neraduji, minulý rok jsem měla ZT v 9.týdnu...ale jinak žádné příznaky, nic nemám 🙂 a co se týče té BT - já právě zaváděla ty tabletky Amelgen už týden před transferem a teplota byla normální, proto jsem zbystřila, až když začla od neděle stoupat, že by snad mohlo něco být 🙂

hejluc
5. kvě 2021

Jsme na tom stejně, jsem 5.den po ET 5.denniho embrya. Také bílo. Holky mě uklidnovaly, že je brzo... Další test zkusím až v pátek. Snad nám to vyjde.

bluehorse2020
6. kvě 2021

@sadovka je brzy! Ja treba testovatala 8. Den po ET (5 denni blastcysta) a bylo bilo... 10. Den byly uz dve slabe carky

katusinek
14. kvě 2021

ahoj holky, tak jak pokračujete? Já už mám i krev a HCG 1987 🙂 uff, tak snad po těch letech konečně to vyjde!!