Ahoj holky, tak, jdu se sem vykecat s jedním stupidním dotazem. Předem vám řeknu, že si nemyslím, že jsem úplně blbá, mám už i zkušenosti, takže bych si tyhle bble dotazy mohla odpustit, ale... Nejde to🤷♂️😬
Takže...
Jsem 5 dnů po Ket, dnes jsem testovala, ke všemu z odpolední moči, test byl samozřejmě negativní, ale jako úplně 🤦♂️ i po hodině, což by se většinou nějaký duch přece ukázal, kdyby nějaké HCG v těle bylo. Já Vám nevím, břicho mě pořád poboliva, to je asi tak vše, ale prostě do dnes jsem tónů fakt věřila,... Co myslíte, může být test ještě pozitivní? 😂😂😂😂Jako pardon, ale směju se sama sobě, nevím, co chci aby jste napsaly, napište cokoliv🙏
@sadovka ja jsem teď po březnovém KET mela tedy 5 den ducha. Ale protože se mi ten jeden snehulacek rozdělil,a byli tam dvě bublinky. Jinak jsem koukala a po ET pred dvěma lety jsem zkoušela až 10 den a to už byla slabší čárka. Myslím,že máš ještě čas.
ahojky, já dnes 6.den po KET a ráno mi to nedalo a mám ducha 🙂 nedalo mi to i proto, že stále měřím BT a mám už dost vysoké teploty od neděle, tak jsem to chtěla zkusit 🙂
Já jsem měla ducha 6.den po KET z večerní moči, kdy jsem si dělala test, protože jsem během toho dne měla nidační krvácení.
@piggy123
@katusinek
@hanynka1704
teda holky gratulace, že se tak daří.. a měly jste hned po transferu nějaké příznaky nebo jak to bylo u vás?
@omajda88 Mě tedy jen mírně pobolivalo v podbřišku. Ale mám to v podstatě pořád. Jinak spíš zvedavost🤗
@omajda88 mě nebylo a není vůbec nic. Nic mě nebolí. Prsa nebolí ani nejsou citlivá. Podbřišek nic. Žádné nevolnosti. Kdybych neměla pozitivní test, tak o tom ani nevím 😃 Tedy prozatím. Uvidíme, co přijde časem. Testovala jsem jen na základě té nidace. Dnes jsem 14.den po KET a jdu na krev. Na testu mám absolutní dálnice.
@omajda88 moc díky, já se zatím neraduji, minulý rok jsem měla ZT v 9.týdnu...ale jinak žádné příznaky, nic nemám 🙂 a co se týče té BT - já právě zaváděla ty tabletky Amelgen už týden před transferem a teplota byla normální, proto jsem zbystřila, až když začla od neděle stoupat, že by snad mohlo něco být 🙂
Jsme na tom stejně, jsem 5.den po ET 5.denniho embrya. Také bílo. Holky mě uklidnovaly, že je brzo... Další test zkusím až v pátek. Snad nám to vyjde.
@sadovka je brzy! Ja treba testovatala 8. Den po ET (5 denni blastcysta) a bylo bilo... 10. Den byly uz dve slabe carky
ahoj holky, tak jak pokračujete? Já už mám i krev a HCG 1987 🙂 uff, tak snad po těch letech konečně to vyjde!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj, myslim, že 5. den z odpolední moči by byl spíš vyjímečně duch.. předpokládám, že máš vloženou 5. denní blastocystu? co jsem se tak dočetla tak má smysl testovat tak od 7. dne po ET a to stále není jistota...