Ahoj, jsem dnes 5. den po KET 5 denní blastocysty, a transfer probihal bez ovitrelle, beru pouze gynprodyl. Včera jsem zkoušela test, a uz jsem měla ducha a dneska je mam pocit ze i silnější. Vím ze je ještě brzo s spoustu věci se muze změnit, ale meli jste taky někdo uz takhle brzo ducha nebo pozitivní test? Vrchni je včerejsi, spodní je z dneska. 🥹
@majka116 mě řekli v CAR že nemám dělat těhu test dřív než za 14 dnů. Že je vždy pozitivní ze začátku kvůli působení hormonů které jsem brala před Ket.
@verstastna to není pravda bývá už velmi velmi slabé pozitivní 10 max 12 dni od pochnuti ovitrelle. 9 DPO což bylo 4 dny po vložení už tam vYl duch z tehu, a odlišite ho jednoducho ho jednoduše tím ze ovitrelle vypechava a hcg klesá a test he slabší až úplně negativní zatímco těhotenstvím čárka zesiluje jsk hcg roste. Takže většiny žen už 4 dny po ket ví jestli se to pondělí nebo ne - samozřejmě zo nezarucí donosene a porod dítěte. Embryo sd nemusí udržet atd atd. Ake testovat úplně v klidu můžete už par dni po transferu
@verstastna To je pravě to co jsem psala uz v původním příspěvku, ze jsem žádné léky ani injekce neměla. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, měla jsem to samé (dávali mi 5denní hb)=) po ketu hnízdění probíhá vlastně hned, to základní ideálně do jednoho - dvou dní. Embryo už nikam moc necestuje a usadí se a do 2 dní od toho základního uhnízdění se produkuje hcg, takže by to odpovídalo=) Cca týden ještě bude trvat finální zavrtání, ale zatím potichoučku gratuluju, ať sílí 🍀