5. den po ET pozitivní tt. Je naděje?

annoonniimm
21. led 2022

Ahoj, jsem 5 den po ET. Zavedeno 5 denní embryo a na testu tohle. Dělala jsem test i 3 dny po ET a skoro nic vidět nešlo. Myslíte, že je naděje?

mimco
21. led 2022

@annoonniimm možné to je, já taky testovala vždycky takhle brzy👍

annoonniimm
autor
21. led 2022

@mimco a povedlo se?

mimco
21. led 2022

@annoonniimm u mě to už je dávná historie…
Povedlo několikrát, ale nikdy to nemělo šťastný konec - problém na straně partnera… tím se nenech vykolejit.
Vypadá to velmi dobře, držím palce 🍀

handulkak
21. led 2022

@annoonniimm já měla pěknou už čtvrtý den po KET pětidenního. 🙂

sorboni30
22. led 2022

@annoonniimm pozor tehu test muze byt pozitivní i po lecich ktere ti davaji pri ivf.. Některé maminky to tak mely. Jinak 5 den po 5 dennim et uz by melo byt videt

lydiee
22. led 2022

@sorboni30 Můžeš mi, prosím tě, napsat, o které léky se jedná? Název nebo skupinu těch, které dělají pozitivní tehotensky test? Děkuju

lydiee
22. led 2022

@annoonniimm vypadá to moc pěkně na 5.den po transferu pětidenního embryjka. Držím pěsti, hlavně, ať čárka sílí a vše jde tak, jak má🍀

mimco
22. led 2022

@sorboni30 to může, ale to by znamenalo, že ten test 3 by musel být ještě silnější než 5 den, dělá to tušim puregon, zkrátka leky, které obsahijí hcg, ten se píchal v den transferu, pokud nebyla dostatečně vysoká sliznice děložní. Ale pomalu z těla vyprchává…

lydiee
22. led 2022

@mimco jo, a nebo třeba i Ovitrele to může dělat. Špatně jsem to asi pochopila

annoonniimm
autor
22. led 2022

@lydiee dnes je silnější bych řekla a jsem 13 dní po ovittrele a smažíme se dlouho a vím že tohle určitě už ovittrele není jen beru amalgen na udržení

handulkak
22. led 2022

@annoonniimm ovitrelle bych řekla, ze to nebude, protože to by nebyl tamten negativní. 🙂
Ale jak říkám, já měla fakt pěknou už čtvrtý den, pak už byla jen silnější.

sorboni30
22. led 2022

@mimco jo léky které obsahuji hcg. Ja presne nevim jak se jmenuji, je dobre se zeptat dr. Ja mam po ivf 7 lete kluky dvojčata a uz je to dlouho takze si to fakt nepamatuju 😀 Jen vim, ze to matlo takze počkat s testem pozdeji to uz vyprcha z toho leku.. a ukaze mimi 😉

kelerub
22. led 2022

@annoonniimm paráda, tohle už je regulerní čárka. Takovou jsem měla snad až desátý den po transferu. Tady už je na místě gratulace. Tohle po Ovitrelle není ani brk 👍

sadovka
5. únor 2022

@annoonniimm můžu se zeptat,jak to ve tvém případě dopadlo?🙂 A nemáš prosím vyfoceny testiky den po dnu za sebou? Jsem ve stejné situaci a ráda bych porovnala 🙂🙏

annoonniimm
autor
5. únor 2022

@sadovka fotky nemám, ale vše je zatím v pořádku jsem v 6tt za pár dní jdu na kontrolu

klarinet30
Autor odpověď smazal
Zobraz

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru