Ahoj, jsem 5 den po ET. Zavedeno 5 denní embryo a na testu tohle. Dělala jsem test i 3 dny po ET a skoro nic vidět nešlo. Myslíte, že je naděje?
@mimco a povedlo se?
@annoonniimm u mě to už je dávná historie…
Povedlo několikrát, ale nikdy to nemělo šťastný konec - problém na straně partnera… tím se nenech vykolejit.
Vypadá to velmi dobře, držím palce 🍀
@annoonniimm já měla pěknou už čtvrtý den po KET pětidenního. 🙂
@annoonniimm pozor tehu test muze byt pozitivní i po lecich ktere ti davaji pri ivf.. Některé maminky to tak mely. Jinak 5 den po 5 dennim et uz by melo byt videt
@annoonniimm vypadá to moc pěkně na 5.den po transferu pětidenního embryjka. Držím pěsti, hlavně, ať čárka sílí a vše jde tak, jak má🍀
@lydiee dnes je silnější bych řekla a jsem 13 dní po ovittrele a smažíme se dlouho a vím že tohle určitě už ovittrele není jen beru amalgen na udržení
@annoonniimm ovitrelle bych řekla, ze to nebude, protože to by nebyl tamten negativní. 🙂
Ale jak říkám, já měla fakt pěknou už čtvrtý den, pak už byla jen silnější.
@annoonniimm paráda, tohle už je regulerní čárka. Takovou jsem měla snad až desátý den po transferu. Tady už je na místě gratulace. Tohle po Ovitrelle není ani brk 👍
@annoonniimm můžu se zeptat,jak to ve tvém případě dopadlo?🙂 A nemáš prosím vyfoceny testiky den po dnu za sebou? Jsem ve stejné situaci a ráda bych porovnala 🙂🙏
@sadovka fotky nemám, ale vše je zatím v pořádku jsem v 6tt za pár dní jdu na kontrolu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@annoonniimm možné to je, já taky testovala vždycky takhle brzy👍