Dobrý den všem,
jsem dnes 5 den. po ET dvou zamražených embryií, beru utrogeston, estrofem a prednison a dnes 5. den po et jsem začala krvácet a mám křeče jako při MS. Toto je náš 4. pokus a při předchozích neúspěšných pokusech jsem také začala krvácet, ale vždy až tak 10. den po et (vždy v době kdy byl termín mé menstruace). Teď krvácím již od 5. dne (termín menstruace by byl až za 4 dny). Setkal jste se s tím někdo? Je možné, že by to i přes to mohlo vyjít?
Děkuju za jakoukoliv odpověď
Doporučuji zavolat si na tvoji kliniku a zajít si tam na krev nebo si alespoň udělat test doma nebo zajít si na krev (klidně i jako samoplátce - asi 200 Kč) ... rozhodně nevysazovat léky bez testu a bez porady s centrem, opravdu někdy nidační krvácení může být dost silné 😠 ... držím palce 🙂 ... nevidím důvod psát na cizí kliniku, když máš nějaké své centrum kam chodíš a kde tě lékař dobře zná :-/
já to takhle dostala 7 dní po et, ale určitě nevysazuj léky, zavolej do car oni ti poradí, jak dlouhý máš cyklus, já ho mám jen 25 dní takže krátký, držím palce aby to bylo dobré znamení 😉
tak na test nebo odběr krve je podle mě 5. den po ET brzo, takže to nemá smysl, zavolala bych do svého CARu, ale oni si asi taky nebudou jistí, že to i přes to krvácení nevyšlo, takže bych brala léky dál a udělala bych si test nebo zašla na krev podle pokynů v CARu
Nevím zda je ještě pro tebe aktuální, ale možná to někomu pomůže. Mělo jsem to úplně stejné. ET, zavedeny 2 embrya dle lékaře výborné kvality. 5. den po ET špinění a pak krev a bolest jak na MS (měla jsem pocit, že je to stejné jako u mých čtyřech předchozích neúspěšných ET a tedy katastrofa). U nás v CAR máme, ale instrukce ihned volat (i o víkendu) a hlavně nevysazovat léky až do 1. těhotenského testu, který děláme 14. den po ET. Po dohodě s lékařem jsem zvýšila dávky utrogestanu. Špinění se zmírnilo a po čtyřech dnech ustalo. 14. den po ET pozitivní těhotenský test (dvě silné čárky, žádný duch). Teď čekáme na 1. ultrazvuk (ještě 2 dny). Takže bych to nikdy nevzdávala.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj luki,dnes jsem taky 5.den po et,mám bolesti asi od 2.dne jako kdyby mela dojít ms,uplně s tebou cítím,mám taky za sebou neuspěšné ivf.S tím krvácenim zkus napsat do Sanatorium Helios_Brno,odpovídá tam na dotazy přímo primář a ten ti určitě poradí,je jedno odkud jsi.
Ve starých diskuzích to holky taky popisovaly,nejdřív špinění,pak krvácení,poté krvácení ustalo a byly těhotné 🙂 ,je to příroda.Přeji ti hodně štěstí 🙂