Ahoj holky, potřebovala bych poradit..
1 pokus manželovo sperma (2 vajička: 1. zavedeno jako krasna blastocysta, 2. se přestalo vyvijet- nešlo ani do mrazáku)
2 pokus manželovo +dárcovské sperma (4 vajíčka: 1.nepodařilo se oplodnit, 2.přestalo se vyvíjet 3 den, 3.zavedeno jako hatchjící blastocysta, 4. přestalo se vyvíjet a opět ani mrzák)
Chodím do Zlína, na Tomašov : Imuno, ŠŽ, genetika OK.
Jsem už zoufalá, že se ani jednou blastocysta (špičkové kvality prý) "nezakousla". Vždy použito i embryoglue 😞
Poradíte prosím, nějaké vyšetření, změnu kliniky nebo MUDr.
@tinker_bell jaké mas amh, nenavrhla klinika jiný postup například darkyni?
@moxha jj, utroš jsem brala vždy 3x-3x. Vyšetření vajíčka před jeho vkladem neproběhlo..to nám ani doktor zatím nedoporučil..
@pani_haf tak AHM mám hodně nízké, bohužel..(muj věk 31 😏) proto tak málo vajíček ale dle embryoložky kvalitní..
My o dárcovských vajíčkách přemýšleli ale doktor doporučil jen darované spermie (manžel skoro žadne nema..)
Ještě přemýšlíme nad embryoadopcí ale asi to zatím nemá smysl..
Zkoušeli na tobě utlumení vaječníku, tj umělý přechod a následný transfer? To je taky jedna z možnosti...tu dárkyně bych zvazila
@tinker_bell Spíš mě zaráží tak málo získaných vajíček. Stimulce proíhala nějakými minimálními dávkami nebo víc folikulů nevyrostlo? Zkusila bych i PICSI.
@soleilll Nn, měla jsem docela silnou stimulaci ale vice vajíček ze mě nikdy nevymámí 😏
@pani_haf Dnes jsme se domluvili na ruznych testech ohledně imunity proti embryu atd. a podle vysledků se prý uvidí...Máme už v papírech poznačeno, že se nebráníme emryoadopci nebo darovanym vajíčkům..
Tak snad se už na něco přijde...
@tinker_bell to jsou dobre zprávy! Aspoň se posunete dál😄
@tinker_bell psala jsem ti do jiné skupiny, ale vidím, že máte podobné potíže, mě je 35. A manža je na tom taky bídně. Mi zkusili změnu centra a pomohlo, sice nedopadlo, ale aspoň jsme se dostali k těhotenské prukazce a doufáme, že sněhuláci co zbyli to s náma na KET dotáhnou až do konce...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Máte provedeno genetické vyšetření vajíčka před jeho vkladem? Třeba je tam problém.Užívala jsi Utrogestan a nebo Gynprodyl na podporu těhotenství? Já jsem si na doporučení CARU píchala í Fraxiparin.Ale u mě byl problém v opakovaných potratech.Nakonec jsem otěhotněla spont í bez nutnosti vyšetření vajíček,jen za podpory daných léků.Přeji hodně štěstí...