Minulý rok na Vánoce jsme měli neúspěšné IVF ICSI ☹ a dosud pořád nejsem těhotná. Připadá mi to už jako věčnost. Byli jsme už na tolika vyšetření a nic. Bojím se dalšího neúspěchu. Mám dost psychicky náročnou práci, třeba je problém v tom.
No skoro 3 roky se snažíme o mimi a nic. Byli jsme i na IUI i na IVF ICSI a to se nepovedlo 😢 ,problém žádný nenašli jen u mého muže nějaký menší problém se spermiogramem,ale prý to není tak hrozné.Tak nevím
@absti Ahoj, no poslali nás na vyšetření do Plzně k paní doktorce Galové-Ulčové a ta nám zjistila,že jsme v pořádku. Pořád tak nějak čekáme na zázrak a pořád nic :(, takže musíme našetřit a půjdeme do druhého IVF ICSI,které nás vyjde zas kolem 25 000 - 30 000 prý nějak podražili. Ty peníze jsou fakt problém,no ale co se dá dělat. Vidím to tak na únor. Manžel je ještě objednaný na urologii tak uvidíme jestli mu tam něco řeknou. Zkoušíme vše jen aby jsme zas nemusely platit takové peníze. Ne že by jsme to za mimi nechtěli dát,ale radši bych za to vybavila pokojíček a koupila kočárek 😉
Ahoj holky, kdyžtak se můžete přidat k nám 🙂
https://www.modrykonik.cz/diskuse/asistovana-re...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jajda2011 Ahoj, to mě mrzí. Je pravda, že psychika je hodně důležitá. Ono to mimčo cítí, že nejsi v pohodě, proto k tobě ještě nechce přijít. Neuvažovala jsi třeba o alternativní léčbě? Mně hodně pomohla kinezioložka. Sice ne s otěhotněním, ale s jinými zdravotními problémy, které se objevily po porodu. Držím moc moc palce, ať se vše vydaří.