Děvčata kdo dával 2 embryjka, uchytila se obě jsem opět po nevydarenem KET 2 IVF a máme poslední 2 mrazácky a uvažuji že dáme oba dva. Jakou máte vy zkušenost? Podotknu, že veškeré výsledky máme dobre.Imuno,genetika,spermio,hormonalni profil...
Kamoska dávala dvakrát po jednom, třetí šance byla jejich poslední. Změnili CAR, dali dva a mají dvojčata.
@korneliusa pokud nám to teď nevyjde taky budu měnit car.
My sme dávali dve a máme dvojcata😀
My jsme dali dve a mam jedno dite.
Taky u třetího pokusu jsme dali dvě a čekám dvojčata.
Ja z 1 emryjka nikdy neotehotnela. Prvni syn je ze 2 embryjek a druhy take.
@bubinko1506 gratuluji 😊
Holky tak jsem dneska po KET a dali jsme dvě 💕
My první dva pokusy s jedním embryem,nevyšlo to,v mrazáku nic. Třetí pokus jsme dali 2 embrya,chytla se obě a ještě 3 v mrazáku 😂
Tak držím pěsti, ať se podaří. Já měla sedm transferů vždy po dvou embryích a na šestý a sedmý pokus se chytlo a udrželo po jednom.
holky dávaly jste některá, když máte dvojčata v rodině tudíž dědičné i u přirozeného početí?
My jsme dali pokazde dve krome jednoho cyklu, kdy jsme meli ze ctyr vajicek pouze jedno embryo, takze celkem sestkrat. Zatim to nevyslo ani jednou.
@nita1984 vážně? no tak to je pro mě novinka :D vida..a jsou jednovaječná nebo dvojvaječná? Řekli mi, že prý chlap nemůže ovlivnit dvojčata, ale to se mi nějak nechce věřit..že logicky dvouvaječná = 2 vejce a vejce ovlivňujeme my nebo muži..a jednovaječná jsou prý unikát, co se stane náhodou a ne genetikou..tak nevím..přemýšlím o zavedení dvou, ale zase abychom neměli 4 :D
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verajan ahoj první et jedno embryo a pak jsme při prvním ketu dali dvě a chytlo se stejně jenom jedno. Výsledky jsme měli také v pořádku. Zkusila bych dvě pokud jsi připravená na variantu že z toho můžou být dvojčata