Jsem 14. den od ET, byli mi zavedeny dvě čtyřdenní morulky. Nepatrného ducha jsem měla na testu už šestý den a pak jsem se testovala obden a čárka pomalu sílí. Včera ráno byla silnější než v sobotu, ale ještě nebyli obě stejně silné. Dnes mi naměřili HCG 310, připadá mi to málo po tom co jsem to tu četla. Chci se zeptat, jaké HCG naměřili Vám a jestli to dobře dopadlo?
Určitě to málo není, já jsem měla 15. den něco přes 200 a všechno dobře dopadlo. Důležitější než počáteční hodnota je, aby se zhruba ob den vždycky zdvojnásobila. Držím palce ať je všechno v pořádku!!! 🙂
ja som mala HCG 14. den 132 a o ďalšie 3dni už 1230 :D
doležité je, že to bude stúpať tak ako má, nie aká je hodnota.
Držím palčeky 🙂
HCG odpovídá jednomu miminku 😵
Mně zaváděly dvě 4 denní morulky a 14DC jsem měla hcg 297. Dr. říkal, že to bude s největší pravděpodobností jen jedno mimčo, neb s dvojčátkama bývá 14DC hcg přes 600.
Gratuluju🙂
já si myslím, že ta hodnota odpovídá a nemáš se čeho bát 🙂 já měla 14 dní po prvním IVF jen 22 hCG a taky to bohužel nedopadlo, nyní po druhém IVF to bylo přes 2000 hcg ale to bylo až 17 dní po ET a každá to máme jinak! každopádně ti moc gratuluju, bude to dobré, uvidíš 😉
Při prvním zdárném těhu po IVF jsem měla 69 a to mě říkali,že nic moc,že se uvidí...za další 3 dny bohužel 86 což potvdilo zamlklé těhu.....Co tak vím,opravdu je hlavní,aby to rostlo 😉 Po dalším pokusu po Ketu čárka na testu již sedmý den-byť slabá a 14 den HCG 800 😀 no a byli tam dvě a taky zůstali.....Hcg máš krásné,teď si hlavně užívej a dáreček k ježíšku už máš v bříšku 😉 Držím palečky 😉
tak já měla 14tý den po ET taky takhle nízké HCG a jsou z toho dvojčátka..musela jsem opakovat krev a byla jsem z toho na švestku 😀 a věřila jsem, že tam je teda jen jedno miminko, když se to takhle mele...no a vida 😀
já měla 286 a byly tam taky dvě!! 😉
Já měla 10 dnů po ET něco přes 200 a vše bylo naprosto v pohodě. A výsledek teď spinká v postýlce 😉 Držím pěsti, aby vše dobře dopadlo 😵
já měla 14 dní po transferu 3 ks 5denních hatchujících blastocyst hcg 286, což odpovídá jednomu miminku a je z toho Andrejka 😵 . A s Terčou jsem začínala 1 den před očekávánou ms s hcg 27, ale tu máme přirozeně, ta k nám přišla sama 😅
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
řekla bych že je to v pořádku .. zde máš tabulku výšky hcg , každý ma hcg jiné a ty seš v normě tak se neboj.... držím pěsti at je vše ok 🙂 http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/medicina/a...