13. den po ket negativní test. Vyšlo i tak někomu?

bustedka
28. zář 2022

Ahoj holky, prvně chci všem sklonit hlubokou poklonu, protože to čím si některé z vás fakt musí procházet je neskutečné. Já mám doma sice 2 děti počaté přirozeně, ale protože syn je postižený, rozhodli jsme se jít cestou ivf, abychom měli jistotu, že stejnou nemoc nebude mít i třetí, po kterém toužíme. Máme za sebou už jeden neúspěšný pokus (pak revize neprovedená, hysteroskopie atd) a teď se obávám, že to bude i případ číslo 2. Takže k otázce
Stalo se někomu, že 13.den po ketu byl test negativní a i tak to nakonec nějak vyšlo? Krev mě čeká v pátek, ale začínám být dost nervózní. Embryo bylo 5denní, geneticky testované s tím, že je v pořádku. Normálně bych už měla 6den zpoždění MS (ta je pravidelná, teď jsem jen brala estrofem a progesteron)

haskre
29. zář 2022

@bustedka bohužel 13 dne po KET už by mělo jit něco vidět 🍀
Je to bohužel všechno o štěstí ❤️Drzte se

katule1990
29. zář 2022

@bustedka Mrzí mě to, ale myslím si, že je to jasné. 18 dní od oplodnění už by byl test pozitivní. Máte ještě nějaké další embryo? Moc držím palce, aby vám to příště vyšlo, sama vím, jaké je to zklamání, když to po tom všem, co žena musí podstoupit, nevyjde 🍀