Ahoj jsem 13 den po KET, počítám i den transferu, od 8 dne pozitivní testy, 11 den 79.3 podle doktorky v normě.Ale proč ty testy nesílí? Můžete mi někdo napsat svůj názor? Díky
@majka43 díky jsi hodná, mě přijde že to nikdo nechápe, hlavně kamarádky které otěhotněly v poho, furt mi říkají jak se mám z toho radovat, že to mám z krve potvrzené, že je ze mě cítit furt strach, ale fakt to nejde.Už jednou jsem měla pozitivní test a pak nic z toho. Ale to Ty znáš viď
HCG 354, doktorka říkala, že je to krásná hodnota, zaradovala jsem se, ale asi za 15 minut studená sprcha, když jsem na záchodě zjistila, že trochu krvácím, krev na papíře. Od té doby pořád trochu špiním. Od zítřka ám neschopenku a zkusím víc polehávat, víc pro to udělat nemůžu ☹
Anopirin je na ředění krve, to bych pochopila.
aha anopirin jsem brala
@rioko - mě se stalo něco podobného, 14. den po ket jsem měla krásné hcg 2 605 (čekám dvojčata) a 15. den hodně silné špinění. Ale fakt hodně. Ještě víc než když jsem v březnu o mimi po pár dnech štěstí přišla. Dost mě to vyděsilo, ale nakonec bylo vše OK. Zatím tedy je. Sme 11 týden. Držím ti palečky, určitě budete v pořádku.
@rioko a boli ta aj podbrusko ako na menzes? alebo len spinenie mas? ci slabe krvacanie? ruzove, cervene, ci bezove?
@lucavka ahoj to si mala silne cervene krvacanie? a co to bolo? vedia? a aj bolesti bruska ako pri menzese ci nie?
@mimika1973 podbříšek mě pobolívá,ale ne moc, špinění dnes už nemám, o víkendu trošičku na papíře, spíš narůžovělý hlen, včera teda světle červená krev na papíře, ale jednou, pak párkrát zašpinění a dnes už úplně ok
@rioko aha, a beres aj utrogestan? ze ked spinis ci krvacis, musi se polykat a ne zavest tam dolu?
@mimika1973 utrogestan beru 4 x 2 a doktorka naopak řekla raději i přes špinění zavádět líp působí
@rioko aha lebo mne praveze doki povedal, ze polykat ked spinim tak teraz nevim ako dalej a lepsie
@mimika1973 to nevím každý doktor možná řekne něco jiného, já své věřím tak to dělám podle jejího rozhodnutí
@mimika1973 - ahojky, ne nebylo červené, bylo to hnědé špinění. Nic moc mi k tomu neřekli, prostě se to stává a nemusí to nic znamenat. Co se bolesti břicha týče poprvé i teď jsem měla bolení jako na menses i takový jakoby bodání a i křeče. Záleželo v jaký fázi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@rioko Kup si jiný test, určitě máš mamatest a ty jsou teď špatný. Zbytečně se stresuješ. Mamatest neukazuje, hodím ti sem fotku.