12. den po ket - negativní. Měly jste také bolesti?

evkamat
8. kvě 2023

Ahojky, od první dne vložení jsem cca 4 dny proležela. Potom jsem se začala procházet,netaham nic těžkého. Problém je že nevydržím bez WC pořád chodím čůrat i kapičku cítím jak mě tlačí na močáku. Bolesti v podbřišku mám i když delší dobu sedím nebo když déle stojím. Měly jste také bolesti? Bylo mi vloženo embryo 5-tidenni. Test mám dneska negativní ani duch tam není. Nic nevzdávam ještě krevní test ale trochu zklamání cítím....

kelerub
8. kvě 2023

@evkamat 12. den by už měl být alespoň duch. Je mi to líto. Mám za sebou desítku tranferů a paradoxně vyšly ty, kdy jsem neležela, ale naopak jsem fungovala. Příznaky které cítíš, mohou být vsugerované a nebo taky vedlejší účinky léků (utrogestan, progesteron, estrofem, lenzetto, atp.) Budu držet pěsti, ať je příští pokus úspěšný. Hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀

evkamat
autor
8. kvě 2023

@kelerub Děkuji za odpověď a za sdílení zkušeností. Beru amelgen a estrofem. Mám odjakživa bolestivé křeče v pravé straně tak mě to moc nepřekvapilo že to bolí i teď.jen to moc nejde kombinovat s delšíma procházkama. A to že jsem zvyklá z práce toho nachodit až až....zkusím koupit ještě jiné test četla jsem že některé test moc nefungují a paní doporučovala nějaký clear Blue nebo tak neco... Ještě jednou moc děkuji... Ani se nehroutim když to nevyjde člověk se z toho na poprvé nesmí zbláznit i když touží 🙂🍀

kkacca
8. kvě 2023

Lezet není potreba, to ti uspech nezaruci.. 12. Den by už byl test pozitivni nebo minimalne pěkne viditelný duch…
Drzim palce do dalších pokusu😉

evkamat
autor
8. kvě 2023

@kkacca děkuji....no na podruhé to snad bude lepší průběh...😂🍀👍🙂