11 dní před MS růžový výtok, bolest prsou. Někdo podobně?

dolvini
27. čer 2023

Holky, prosím o zkušenosti.
25.5. jsme podstoupili IUI, bohužel neúspěšně...řekli jsme si, že to zas nějaký čas necháme a zkusíme to nechat zase na přírodě.
Poslední MS jsem měla od 6.6. do 8.6.ale takovou slabší, dělala jsem pro jistotu ještě TT a negativní.
Už mě bolí skoro 2 týdny prsa, včera jsem měla růžový hlenový výtok a od té doby mám spíš přes den, růžový papír po utření, pobolívá mě v podbřišku na pravé straně, občas takové divné píchání a tlaky, i do pochvy a bolest prsou. MS by měla přijít cca za 11 dní (8.7.). Myslíte, že se může jednat o těhotenství, nebo jde pouze o ovulaci? Tu jsem tedy nikdy růžovým výtokem doprovázenou neměla, ale četla jsem tady, že některé holky to tak mají, ale taky si myslím, že OVU už proběhla před nějakou dobou, TT se mi ještě nechce dělat, zase to zklamání, kdyby nic...😔
Tak mě zajímají vaše názory a zkušenosti, jestli nemá, nebo neměl někdo něco podobného, díky.

gdpr
27. čer 2023

Moze byt aj ovulacia ja som raz v zivote mala taku, netusim preco.

dolvini
autor
27. čer 2023

@gdpr a jak dlouho, tohle narůžovělé špinění trvalo?

laxesis
27. čer 2023

@dolvini Taky to u mě značilo ovulaci..růžový papír cca 2 dny. S testy bych počkala na meškání ms.

gdpr
27. čer 2023

@dolvini uz si presne nepamatam ale take 3-4 dni priblizne

lencaa11
28. čer 2023

@dolvini to spíš vypadá na ovulaci 2-4 dny cca test bych udělala až v době Ms ☘️☘️

dolvini
autor
28. čer 2023

@lencaa11 2-4 dny myslíte, že v těchto dnech přijde?
A chodím furt strašně na malou, vyčůrám se a ani ne do hodiny jdu zas, je to pěkně otravné🙈🙂

teryem
28. čer 2023

@dolvini tak přesně takhle jsem zjistila, že jsem těhotná... Cca 9 dní před ms najednou zašpinění, a mohla jsem se ucurat.. může být, nemusí . prostě počkej 💐 budu držet pěsti

dolvini
autor
28. čer 2023

@teryem byla bych nejšťastnější na světě, tomu věřte🙏budu doufat a zatím budu čekat, to čekání achjo...🙈😁
A děkuji 😊

dolvini
autor
28. čer 2023

@teryem a jak dlouho ti trvalo špinění?

teryem
28. čer 2023

@dolvini asi dva tři dny, nepamatuji si přesně

dolvini
autor
28. čer 2023

@teryem tak uvidím, snad to vyjde👍
Díky za odpověď 😊

teryem
28. čer 2023

@dolvini není zač, hodně štěstí přeji 💐

dolvini
autor
30. čer 2023

@teryem no myslím si, že se nebude jednat o těhotenství😔včera večer bylo špinění pryč, tak jsme měli po několika dnech sex a po sexu byla krev, není to jako MS, ale na vložce mám furt trochu občas krev, ne úplně červenou, ale je tam...co myslíte holky? To těhotenství asi nebude, že?😔

lencaa11
30. čer 2023

@dolvini je možné že je to začátek Ms těžko teď soudit uvidite co z toho bude za par ní možné je že to bylo po sexu jenom

dolvini
autor
30. čer 2023

@lencaa11 teď už je to zase skoro pryč a je to jen slabé špinění do růžova, žádné bolesti jako na MS, tak uvidím co ještě přijde, to čekání je fakt šílený😔🙈😊

teryem
30. čer 2023

@dolvini tohle je strašně individuální ... prostě počkej, snad se zadařilo 😊