Holky, prosím o zkušenosti.
25.5. jsme podstoupili IUI, bohužel neúspěšně...řekli jsme si, že to zas nějaký čas necháme a zkusíme to nechat zase na přírodě.
Poslední MS jsem měla od 6.6. do 8.6.ale takovou slabší, dělala jsem pro jistotu ještě TT a negativní.
Už mě bolí skoro 2 týdny prsa, včera jsem měla růžový hlenový výtok a od té doby mám spíš přes den, růžový papír po utření, pobolívá mě v podbřišku na pravé straně, občas takové divné píchání a tlaky, i do pochvy a bolest prsou. MS by měla přijít cca za 11 dní (8.7.). Myslíte, že se může jednat o těhotenství, nebo jde pouze o ovulaci? Tu jsem tedy nikdy růžovým výtokem doprovázenou neměla, ale četla jsem tady, že některé holky to tak mají, ale taky si myslím, že OVU už proběhla před nějakou dobou, TT se mi ještě nechce dělat, zase to zklamání, kdyby nic...😔
Tak mě zajímají vaše názory a zkušenosti, jestli nemá, nebo neměl někdo něco podobného, díky.
@teryem no myslím si, že se nebude jednat o těhotenství😔včera večer bylo špinění pryč, tak jsme měli po několika dnech sex a po sexu byla krev, není to jako MS, ale na vložce mám furt trochu občas krev, ne úplně červenou, ale je tam...co myslíte holky? To těhotenství asi nebude, že?😔
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Moze byt aj ovulacia ja som raz v zivote mala taku, netusim preco.