Zdravím jsem 11 den po úplně prvním iui takže nevím jak to probíhá! Užívám utrogestan a folidex (kyselinu listovou)
po celou dobu mě pobolívá v podbřišku. Měla jsem chvilky kdy mi bylo na zvracení, zácpu a dneska ráno mám kovovou chuť v ústech ještě chodim často na záchod a v noci nemůžu spát sem tam bolest hlavy zajímá mě jestli to mohou být těhotenské příznaky nebo je to reakce na léky které užívám? Měli jsme s manželem sex 3 dny před iui, den před iui kdy jsem si pichla injekci na uvolnění vajíčka a na druhý den po zákroku jsem krvácela do druhého dne. Spermiogram výborný a u mně folik 20mm snažíme se s manželem 2,5 roku od mého prvního a doufám že i posledního samovolného potratu v druhém měsíci těhotenství 😭 moje první! Pokud máte zkušenosti poraďte prosím nebo napište svůj názor budu vděčná za každou radu😍😘 TT si dělat nebudu připadá mi to zbytečné v patek 31.5. Jdu na krev to bude 100% odpověď ale to čekání to je hrůza 😳😲🙃
Zajímá mě jestli příznaky co mám měla i některá z Vás po inseminaci test je zbytečný si myslím hledat tam dušíky se mi nechce stejně jdu za par dni na krev tam je to jisté a test nemusí být úplně pravdivý nechci se stresovat.
@ppetisek pritom se stresujes vic, nez kdybys ten test udelala... 11.den uz by to nebyl dusik. Nelze ti odpovedet, protoze kazde telo je jine. To, co prozivas, ma mnoho zen, tehotne nejsou a trpi jen PMS. Stejne tak ti ale jine reknou, ze to byl jejich priznak tehotenstvi. Pokud chces odpoved, udelej test.
@ppetisek Souhlas se
@sudylichozrout , tohle stresuje snad ještě víc, nikdo ti tu nic vypovídajícího neřekne, co ty projevy můžou značit. Obzvlášť po IUI se má teda člověk tendenci pozorovat hodně. Já mám teď po první inseminaci 5 dní a kromě občasného píchnutí leckde a strašné protivnosti, která rozhodně je utrogestanem, nic nepozoruji a ani pozorovat nechci. Je třeba myslet na to, že úspěšnost IUI je cca 10 % , takže bych se snažila zabavit se něčím jiným než hledáním příznaků. Buď si udělej test, ať máš jasno, už by se tam něco rýsovat mohlo, nebo počkej na tu krev. Držím moc palce.
Děkuji moc za rady zitra budu vědět výsledky tak vám pak napíšu jak to dopadlo 😊🤗 a všem kdo se dlouho snaží o mimi přeji až se konečně zadaří 😍☺️
Ahojky tak bohužel negativní 😞😯 tak jdu na druhé kolo teď už aspoň vím co a jak a mám už nachystany teda i ten TT 😁😀 hlavně být pozitivní a nevzdávat naději 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ppetisek reakce na leky by to byt nemela, ale uprimne, co chces slyset? Ze jsi tehotna? My to preci nevime a ani nemuzeme vedet. Kup si za pade test a udelej ho. Nejjednodussi cesta k tomu, jak to zjistit.