Zdravím Vas dnes jsem 11 den po iui a ráno jsem udělala test z ranní moči a je tam stále čárka? předevčírem jsem také jeden dělala a byla tam stejná,já myslela že už má ovitrelle mizet.co na to říkáte?od předevčírem mě děsně bolí prsa jinak nic.Ja doufam že to vyšlo je to naše 3 iui.dekuji.
Já měla ovitrelle na testu do 13dne, navíc bych radila udělat jinou značku testu, tento dělá falešný //. Držím palce 😌
@lusiana777 krásně si to napsala.moc děkuji snad se povede pac ty prsa mě dost bolí taky muzou bolet když přichází ms já vím.stres mám pořád doma mám už jedno dítě doma. @lilian2111 zkousela jsem ještě včera večer myslím od rosmanu papirek a byl tam také duch.zitra zkusím ještě další mám mamatest livsane a nějaký zelený.kez by to vyšlo.
@leila7 zkus zítra ráno a uvidíš, měla by být silnější, pokud ne, tak to moc nadějně nevidím, ale naděje umírá poslední a držím pěsti ❤️🍀14 dní po IUI jdeš stejně na krev, ne? Mě tehdy řekla, že uhnízdnění mohlo být později, protože spermie si počkají.. Čárku jsem tehdy měla stejnou jako ty.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@leila7 Ovitrelle už by měl mizet, zkus za dva dny, pokud tam čárka bude, tak už to může vypadat nadějně. Já měla 14 dní po IUI slabou čárku a nakonec to bylo jen biochemické. Ale přeji ti, ať tobě to vyjde ❤️🍀 Mě to tehdy taky nakonec vyšlo, přirozeně. Mám doma 2 děti a teď třetí na cestě, nakonec všechny přirozeně a nečekaně 😃 Tak hlavně žádný stres 😉