Ahoj holky potřebuji poradit.. Je to moje prvni IVF .Jsem 11 po embryotransferu a mam 2 embrya a začala jsem k večeru krvácet a mám bolest břiška jako při klasicke mentruaci...A vúbec si nevim rady jestli je to dobře a nebo špatně? 😔 Beru utrogestan 2-2-2 ...Je mi 24 let, ale stimulace a všechno kolem toho bylo všechno v pohodě.Jsem docela stoho hodně špatná , mužete mi poradit děkuji předem za odpověd.. 😒
Ja mela test pozitivni a pak jsem taky zacala krvácet a dobře to dopadlo. Doktor mi pak rikal, ze spousta zenskych krvaci.Moc drzim palce🙂
ja som mala krv pozitivnu na 10. aj 14. den po ET - hcg krasne rastlo, a napokon som aj tak na 16. den po ET zacala krvacat. o 2 dni neskor som potratila.
Dělala jsem si test ráno a negativni..☹Volala jsem do centra a řekli mi ,že to muže byt s hormonu.A přinejhoršim,že by se mi mohlo aspon udržeto 1 embryo a je jenom zakrvacene ..V pátek jdu na krev tak snad to vyjde.. 😉
@nufinda ahojky.. zkušenosti nemám, IVF mě čeka v lednu , ale naděje umíra poslední🙂 muže to být krváceni, které se ukazuje v dobe očekavané menstruace a je to přitom třeba praskla cévka při zmenach delohy, ktera se chystá na tehotenství a podobně 🙂 ..no na uhnizdování je asi dost pozdě. no každopadně nemusí to hned znamenat menstruaci, tak ti moc držím palečky at je to jen planý poplach. tfuj tfuj
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nufinda
Asi bych řekla, že se nepovedlo a dostala jsi MS. Ale ujisti se ještě testem 😔