10 dní po KET. Někdo stejně?

precli
22. lis 2024

Ahoj holky 😊 .Jsem 10 den po druhém ket tentokrat ve stimulovaném cyklu estrofem 1-1-1 amelgen 1-0-1 anopyrin 0-1-0 .Zkusili jsme i embryo glue .Pocity zatím žádné jen neskutečné migrény a 4 den miniaturní špinění i 8 den 🤷🏻‍♀️tohle jsem minule neměla .Je na tom někdo stejně ?

pulse
22. lis 2024

@precli ahoj, já také dnes 10.den po Ket. Už tedy třetí ket. Já mám ve svém cyklu, a zavádím amelgen. Embryo glue i asistovaný hatching,dávali jsme vždy. 8den jsem si dělala test a negativní. Ale MS zatím nedorazila, ani nespinim. Tak zítra ještě zkusím test a uvidíme. V předchozích jsem vždy začala špinit, pak více a test negativni. Teď mám dva dny meškání MS.

precli
autor
22. lis 2024

Ahoj 😊tak jsem rada že se někdo našel kdo je podobně jako já .Já minule 8 den test slabý duch a stejně z toho nic nebylo .Test jsem tentokrat odložila až na úterý kdy jdu rovnou i na krev 😬já teď špinila jen úplně minimum.MS měla dorazit dnes a zatím nic .

pulse
22. lis 2024

@precli my už teda máme z předchozích pokusů syna,v únoru mu budou 4 roky. A byl taky na třetí pokus 😉teď už tedy jsme měli poslední zmrazené,takže pokud bude neúspěch, spíš už do dalšího kola Ivf nepůjdem.

precli
autor
22. lis 2024

@pulse tak to maš super 😇já děti nemám tak doufám hlavně že se povede aspoň jeden prcek docela mě tlačí věk.Mam ještě 3 mražačky .

pulse
22. lis 2024

@precli nás už právě taky, proto do dalšího kola Ivf bysme už asi nešli. Bude mi 38, partnerovi 49. Kolik je tobě. Ještě je pak možnost toho nativního cyklu, jen moje jedno odebrané vajíčko oplodnit a vrátit zpět. To bychom případně zkusili po novém roce.

precli
autor
22. lis 2024

@pulse no já už bych do dalšího celého ivf nešla bylo to šílené odebrali mi 38 vajíčkem šilena bolest před i po 😬mě je 36 přítel 27 😁u něho problém žádný.Tak to jsem nevěděla že to jde i takhle po jednom .Bolela tě někdy hlava po transferu ?

pulse
22. lis 2024

@precli po transferu hned ne,ale následující dny ano.ale přičítám to tomu amelgenu. Přeci jen hormony. A velka únava a bolest bricha.A teď jsem nastydlá třetí den takže hlava bolí hrozně,ale to zase pro změnu z rýmy.,🙄🙉

precli
autor
22. lis 2024

@pulse je to hrůza já ještě trpím na migrény takže jediné co tak magnesko a sedím v zimni čepici doma to mi pomáhá nebo si to alespoň myslím 😁břicho mě teď bolí strašně málo ale možná je to tím že se moc už pozoruji.

pulse
22. lis 2024

@precli jj magnesium taky beru, to beru dlouhodobě. Teď jsem si nasadila ještě Fertipronu. Tak věk máte ještě super, to se zadari určitě, ještě máte zasobicku 😉👍

precli
autor
23. lis 2024

@pulse no Jo ještě máme ale bylo by fajn kdyby to vyšlo už třeba teď 🙃.A co ty už lepší nachlazení ???zkoušela jsi ten testík 😊?me dnes poboliva břicho tak nevím nevím 👀

pulse
23. lis 2024

@precli jj zkoušela a zázrak se nekona😢MS teda zatím nikde. Nachlazení lepší, začnu dnes dělat vánoční výzdobu ať přijdu na jiné myšlenky. Tobě moc držím palce🍀odkud jsi?

precli
autor
23. lis 2024

@pulse to mě mrzi ale naděje tam ještě je 🫣jdeš i na krev ?no já dookola taky uklizim ať na to nemyslím ale stejně to nějak nejde.Ja jsem z Karviné kliniku mám v Ostravě Pronatal a ty ?

pulse
23. lis 2024

@precli na krev jdu v úterý. My jsme kousek od Liberce, takže Gennet Liberec.

precli
autor
23. lis 2024

@pulse taky jdu v úterý .Měla si mezi vložením nějaké pauzy ?ja měla druhy hned další cyklus a teď nevím jestli při neúspěchu jít hned na 3 nebo počkat už jsem z toho blázen docela.V diskuzích je dost různých názoru hlavně 👀

pulse
23. lis 2024

@precli první vklad byl v červnu, pak jsme si dali dobrovolně volno přes prázdniny, chtěla jsem si je užít s malým, pak jsem v září ještě měla cyklus kdy mi dělali nějaké speciální testy a v říjnu byl druhý pokus a hned v listopadu třetí. Pokud je vse ok ,tak mě doktorka říkala že klidně hned další pokus.

precli
autor
23. lis 2024

@pulse děkuji ti za info😊břicho mi nějak ustálo zase 😬už jsem z toho pako asi zítra zkusím testík to už by mohlo nějak rozhodnout .Měla jsi dělanou i genetiku embryí ?

pulse
23. lis 2024

@precli zítra test bude jasný myslím. 😉genetiku embryí nemáme. U sebe jen nechápu že ani nespinim. U minulých pokusů jsem zacala špinit,pak už víc takže když jsem dělala test,byla jsem si skoro jistá že z toho nic nebude. Teď ani náznak, měla jsem dostat MS ve středu.

precli
autor
23. lis 2024

@pulse no já to měla zase opačně první bez špiněni a i bez MS ale tu mi asi držel progesteron po vysazeni do dvou dnů se hned rozjela.A u pokusu který ti vyšel si taky vůbec nešpinila?

pulse
23. lis 2024

@precli ji to jsem spinila a už jsem si udělala test jen pro jistotu abych mohla jít umýt okna.😃no a byli tam dvě čárky 😃pak to ještě pár dní trvalo,myslím že mi navýšili utrogestan a bylo to dobry.

precli
autor
23. lis 2024

@pulse Jo aha takhle 😃je to mazec každý reaguje jinak 😃já okna potřebuji taky ale stojí mi to tak uvidím jak to dopadne a bud zustanou zmazané nebo je umeju 🫣😃

pulse
24. lis 2024

@precli ahojky tak co test, zkusila jsi?

precli
autor
24. lis 2024

@pulse Ahojky neudělala 🫣nechala jsem to na zítra tak jak ho mám dělat podle kliniky 😃cukalo mě šíleně ale když držím celou dobu jeden den ještě dám .A jak u tebe ?MS pořad nikde ?

pulse
24. lis 2024

@precli jsi dobrá že vydržíš a je to vlastně správně.👍😉u mě MS ani náznak, ani břicho už neboli.

precli
autor
24. lis 2024

@pulse je no ale je to hodně těžké minule jsem si zas přišla jako testovací maniak 😃ono stejně rozhodne krev 😬je to zvláštní s tou tvou ms mě břicho zas bolelo u prvního ketu

haluzska
25. lis 2024

Ahoj ... Můžu se k vám přidat🫣 dneska jsem 13dni po ket☺️

precli
autor
25. lis 2024

@haluzska Ahojky jasný že můžeš 😊gratuluji k testiku😊

pulse
25. lis 2024

@haluzska gratuluji😉👍a dřív jsi zkoušela test? Je to první ket?

precli
autor
25. lis 2024

@pulse Ahojky jak u tebe ?Ja dnes dělala test a jsou tam // jen netuším jak tady dat foto 😁nějak jsem z toho asi ještě vykolejena😁

pulse
25. lis 2024

@precli já test už nedělala, dnes jsem začala špinit. Takže jsem přesvědčená že nic. Tobě moc gratuluji🥰🍀

precli
autor
25. lis 2024

@pulse děkuji 😊ale ono dokud to nebudu mít na papíře nebudu se úplně radovat 🫣a jal se citiš ?myslím na tebe a mrzí mě to přeji ti ať další vyjde 🍀