Ahoj holky 😊 .Jsem 10 den po druhém ket tentokrat ve stimulovaném cyklu estrofem 1-1-1 amelgen 1-0-1 anopyrin 0-1-0 .Zkusili jsme i embryo glue .Pocity zatím žádné jen neskutečné migrény a 4 den miniaturní špinění i 8 den 🤷🏻♀️tohle jsem minule neměla .Je na tom někdo stejně ?
Ahoj 😊tak jsem rada že se někdo našel kdo je podobně jako já .Já minule 8 den test slabý duch a stejně z toho nic nebylo .Test jsem tentokrat odložila až na úterý kdy jdu rovnou i na krev 😬já teď špinila jen úplně minimum.MS měla dorazit dnes a zatím nic .
@precli první vklad byl v červnu, pak jsme si dali dobrovolně volno přes prázdniny, chtěla jsem si je užít s malým, pak jsem v září ještě měla cyklus kdy mi dělali nějaké speciální testy a v říjnu byl druhý pokus a hned v listopadu třetí. Pokud je vse ok ,tak mě doktorka říkala že klidně hned další pokus.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@precli ahoj, já také dnes 10.den po Ket. Už tedy třetí ket. Já mám ve svém cyklu, a zavádím amelgen. Embryo glue i asistovaný hatching,dávali jsme vždy. 8den jsem si dělala test a negativní. Ale MS zatím nedorazila, ani nespinim. Tak zítra ještě zkusím test a uvidíme. V předchozích jsem vždy začala špinit, pak více a test negativni. Teď mám dva dny meškání MS.