Ahoj holky, tak já jsem 10. den po IVF (vložena 2 embrijka-jedno 8mi buněčné a druhé 4 buněčné), test si mám dělat po 14. dnech, což je v pátek a já z toho začínám byt nějak nervózní 🙂), vůbec jsem zatím nešpiňila, ani nekrvácela, vse ok. Od 3. dne jsem začala krkat 🙂, snad i po vodě 🙂. Máte někdo nějaké zkušenosti s tím jaké mám šance? PS: já zdravá, měli jsme špatný spermiograf. Předem děkuji za rady a odpovědi.
Ano po prvním 😊.
@7507 Jaké máš šance ti neřekne nikdo, napoví statistika, ale jinak je to o tělu každé z nás. Já patřím mezi ty šťastné, první IVF nevyšlo, poté KET také ne. Druhý IVF vyšel, máme krásného syna a třetí IVF vyšlo, jsem těhotná. Držím palce
Ahoj, já jsem teprve 3 dny po ET, ale ráda se přidám 🙂 Je to můj 4. transfer (předtím 2x IVF s ET a 1x KET), tak doufám, že už to konečně vyjde...embrya mi vkládali 2 - moruly po čtyřdenní kultivaci
Ahoj, jsem 8. den po ET dvou embrií s prodlouženou kultivací, dnes ráno se mi na testu objevily II,sice slabá čárka, ale byla tam. Zítra se testnu raději znovu, mám strach, aby to byla pravda.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@7507 já jsem dne devátý den po KET. Jsi po prvním transferu? Šance ti asi nikdo neřekne, jsou některé šťastné, které otěhotněly napoprvé, tak třeba se ti to taky podaří. Držím pěsti. Statistiky říkají, že šance je kolem 35%, a do tři transferů otěhotni více než 90% žen. Držím pěsti ať se ti to podaří.