Ahoj holky ,dneska jsem 10 den od ET ,tt negativní a teď jsem si na záchodě při utření všimla takového lehce narůžovělého cosi na toaletním papíře ... nevíte co to muže byt ? Mám se bát nebo volat do caru ? Na toaletním papíře to bylo fakt nepatrné množství ale bojím se :/ ze se to rozjede ,něco mi říká ze to proste nevyšlo :( na krev mám jít až 1.3 :( a to jsem měla nutkání si tam skočit dneska
@marsi69 ono vzdy je to bohuzel bud, anebo a i kdyby jsme na hlavu stavely, tak to nezmenime :(
Nezbyva jen verit. Budu drzet palecky. Ja kdyz jsem spinila, tak mi v caru po tel doporucili zvednout davku utrogestanu, klid a nestresovat se.
Ahoj, můžu se zeptat jak vám to dopadlo? Já jsem teď taky zrovna 10. den po ET a začala jsem špinit, tak jak moc zlé to je.. díky
ahoj holky ... tak dalsi tyden zacinam s 2 stimulaci 🙂 do toho jsem zacala pit caje vitality a plodnosti + caj na otehotneni od ludmily mojzisove, v patek jdu na uvolneni panevniho dna a na druhy uvoleni pujdu v den transferu - do toho nejake cviky tak se uvidi , hlavne ted mam takovou super podporu kamaradky se kterou jsem se seznamila na 1 ivf a fakt me pomaha, piseme si, volame, videly jsme se , proste super ... s chlapem se taky bavime ale prece jen kdyz mate nekoho se stejnym ,, problemem ,, tak ta podpora je super 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marsi69 já myslím,že v car ti nic moc neřeknou.Nemusí to nic znamenat a s krví bych počkala až na termín kdy máš jít, onoo je to stejně buď a nebo. Třeba se mimiš jen zavrtává 🙂