Ahojky zadost jsem na ivf mela podanou v lednu zacala jsem stimulovat v breznu ,ivf nam ale nevyslo.
Zadne mrazacky jsme nemeli. 20/4 jdu na kontrolu lekar rikal ze mam byt vklidu urcite zustat doma do kontroly a ze mi nabidne dalsi alternativy.Predpokladam ,ze mi nabidne jit i do dalsiho IVF vim ,ze je tam rozestum 3 mesice ale my meli 1. Zadost podanou v lednu. Tak mne zajima sli by jste hned do dalsiho ,nebo jal jste to resili vy?
Během tří let 8x IUI, 3x IVF, 10x KET ..
Za 3 mes.,je třeba nechat tělo odpočinout
No jsem zvedava co mi tedy da za alternativy ;) tak dekuji ;) my jsme bohuzel nemeli zadne mrazacky z 1 IVF ... ☹
@verajan ahoj, ja jsem na tom uplne stejne.IVF nevyslo a mrazacky taky nemame. Doktor nam doporucil si dat mesic pauzu. Pak ze se mame objednat na konzultaci kde se vypise zadanka na pojistovnu a ze mi nejspise jeste na mesic nasadi antikoncepci a pak az dalsi mesic stimulace. Takze vlastne 2 mesice pauza. Jeste ale rikal, ze to zalezi hlavne na nas. Kazdy je jiny a bud chce po neuspechu hned dalsi pokus a nebo si da radeji pauzu. Tu mesicni pauzu nam hlavne doporucil, kvuli tomu ze je o trosku vetsi pravdepodobnost otehotnet prirozene. Tak ze to mame zkouset 🙂
Prvni IVF září 2017 - pouze 1 embryo, biochemické těhotenství. Pak jsem zůstala doma, dávala se dokupy psychicky i fyzicky, shodila nějaká kila, najela na bezlepkovou nízkosacharidovou dietu, brala vitaminy, chodila na Mojžíšku + mezitím genetické a imunologické testy, na které se dlouho čeká. 2.IVF leden 2018 a teď jsme ve 13.tt 🙂
Pokud nemáš udělanou genetiku a imunologii, určitě o ni požádej - pokud se něco zjistí, tak se tomu může další cyklus přizpůsobit a zvýšit tak vaše šance.
@knoflikarka prosim te, to jsi zustala po 1. Ivf na neschopence? Jak dlouho te nechali?
@janca84 Ano, nechali mě bez problémů a jsem za to ráda, práci mám fyzicky i psychicky náročnou a myslím, že i to mi pomohlo. V těhotenství jsem na neschopence zůstala, takže jsem doma 10 měsíců, z toho teda půl roku z CARu, ale vím i o holkách, co jsou doma 2 roky a zkoušejí dál... Záleží hlavně na CARU, jak jsou ochotní😉
@knoflikarka dekuji za odpoved, ja prave stimuluji na ket, v praci sileny stres, tak jsem zazadala o neschopenku, doktor mi ji 10 den cyklu dal, ale moc se na to netvaril. Zvlastni ze nekde to neni problem a nekde je...
@janca84 Já chodila do IVF Clinic Olomouc a jsem fakt ráda, že jsem k nim dojížděla, byli nejen v tomto oledu výborní. Bohužel vím, že to není standard, kamarádce zrušili nemocenskou hned po nevydařené stimulaci a OPU. Některé holky taky psaly, že dostaly neschopenku od svého praktika nebo gynekologa, tak pokud víš, že někdo z nich najde pochopení, můžeš zkusit i tak 😉 držím palce.
@knoflikarka dekuji, kdyztak se obratim na svou doktorku, uvidim jak vyjde tento ket, chceme zavest dve embryjka. Tobe blahopreji ze se zadarilo 🙂
@knoflikarka ja mam taky neschopenku od sve prakticke ,ale car by mi ji taky dal ale byla jsem doma uz od stimulace v praci stres...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verajan Ahojky, ja sem tedy pořád v rámci jednoho 1.IVF a mam 3 mrazáčky. Ale pokud to nevyjde, tak chci odstup 6 měsícu. Tělo se musí vzpamatovat a trochu pročistit...