Ahoj, před pár dny jsem podstupovala transfer ... ET 1x 8A ICSI ,LAH ,,bubliny ++, dle embryoložky moc krásné 8 buněčné embryjko ... zajímalo by mě, zda je tu někdo komu to vyšlo napoprvé, a co jste treba braly na podporu uhnízdění ? utrogestan ,kyselinu listovou ,prednison a ještě estrofen beru ... grep, ananas ...
@absintka19 aha 🙂 já se v těch dnech nevyznám i když jsem si doplacela tu prodlouženou kultivaci ,odběr jsem měla v sobotu a transfer v úterý ráno
@marsi69 nekdy ani prodlouzena nezaruci blastocystu. Budeme drzet palecky. Jinak tt jsem zkousela jak rekl doktor, bala jsem se testovat drive, tedy 12. den od transferu.
Ahoj, a na krev na HCG do CARu nejsi pozvaná? Já sice zkušenost s IVF nemám (měsíc před IVF jsem otěhotněla přirozeně), ale mám za sebou mnoho IUI. Po IUI jsem měla testovat až 14. den, ale párkrát jsem to nevydržela a testovala dřív, testy samozřejmě negativní. Musím říct, že mě to psychicky hodně vyčerpávalo, protože byly negativní, takže to asi nevyšlo, ale musela jsem dál brát Utrogestan a věděla jsem, že vlastně zbytečně. Po těch zkušenostech jsem raději testovala co nejpozději, protože ty negativní testy mě vždycky rozložily (a to i když jsou negativní jen proto, že je brzy) a ostatně nejlepší je zajít na krev, ta je 100% 🙂
@no_title po ET nebo po KET se dela obvykle TT 12.den od transferu, vysledek se vola do CAR a objednaji i na krev.
Ahoj,já jsem byla na ET 4.2 transferována byla 6-denni blastocysta.na krev jedu zítra ale jelikož jsem nedočkavá už v pondělí 13.2 jsem si udělala test a vyšel pozitivní,ve středu další a čárka byla silnější. 🙂 věřím tomu že to vyšlo.Beru Estrofem,kyselinu listovou a Crinone.
@marsi69 děkuji ani jsem nedoufala že by to mohlo na poprvé dopadnout,ted jen čekat co mi zítra řeknou z krve a pak zase čekat jestli se bude správně vyvíjet.My jsme měly 26 vajíček z toho bylo kultivováno 18 Nakonec nám jich zbylo 10 jedno zavedené a 9 zmražených.Určitě Vám to taky dobře dopadne a dočkáte se vytouženého miminka 🙂
Ahoj tak dnešní odběr krve potvrdil těhotenství 🙂 za 3 týdny kontrola s UZ. 🙂
@absintka19 já měla 12 den po ket pozitivní test a v pátek jdu na kontrolu do arlety.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marsi69 ahoj, ja mela sice vhodnejsi embryo nez mas ty a to 6-denni blastocystu, 1.ivf, na udrzeni do konce 12tt utrogestan, do zjisteni srdecni akce estrofem (to bylo 6+5tt). Nic vic.