1. IVF, 6 krásných embryí a nic

katkadam
5. dub 2017

Ahojky,moc zdravim.Na konika jsem narazila az vcera,bohuzel.O miminko se pokousime 5 let, 2 roky sami, potom inseminace v centru,pauzy po neuspechu,psychicky jsem to nedavala a muz porad doufal,ze to pujde samo.Jsme oba v poradku.Po 3 inseminacich pres znameho do jineho centra, kde jsem se citila lip. Pred rokem 1.IVF 6 zdravich embrii,geneticky vysetrenych,jedno zavedeno, dalsich pet zamrazeno. Z 1. mimodelozni a to az na vajecniku, dalsi 4 KT neuspesne, ted jsem 11.den po poslednim KT,na testu 4dny slabounka carka,ktera nesili. Nevim proc se nedari, je to uz hrozne dlouha doba.Zkousela jsem vsechno mozne Gynex,kontryhel,hormonalni jogu,Kyneziologii,metodu RUS,ted naposledy navic homeopatika,lekar v Sanusu mi rekl,ze nevi,pokud se nepodari ani posledni KT,ze udela laparoskopii,aby zjistil,jestli neni vystelka ve vajecnicich spatnym smerem. Jsem z tech hormonu a vecnych neuspechu uplne rozhozena,doma to je na bodu mrazu,rada bych zkusila lazne,to by mi urcite pomohlo.Prosim o rady,dekuju

annasmyckova
5. dub 2017

moje sestra s manželem byli asi 8 let bezdětní, snažili se, ale nešlo to. pak zažádali o adopci -dostali chlapečka 3 měsíčního a do toho začali stavět, takže úplně jiné starosti...a za rok byla sestra přirozeně těhotná a za další dva opět -tak mají 3 kluky. Asi je to hodně v té hlavě. Přeju ať vám to vyjde, naděje umírá poslední...👍

katkadam
autor
5. dub 2017

@annasmyckova moc dekuji,jeste mam 2IVF,tak uvidime,adopce uz me taky napadla,diky 😉

majajaa
5. dub 2017

Rady jak tohle zvladnout bohuzel nejsou. Ta pravdepodobnost,ze to vyjde hned u prvniho IVF se zavedenym jednim embryem je tak nizka. Ja sama mam za sebou celkem 2 IVF. Nikdy mi nezbylo nic na zamrazeni,takze obe dve kompletne s hormonama. Navic tomu predchazelo dalsich x veci. Cekala jsem 4 roky (coz neni moc). Psychika dela strasne moc. Jedte na dovolenou,poridte si domaciho mazlicka,... Nebudu ti rikat,at jsi v pohode,sama vim,ze to nejde. Urcite to zkousejte dal,to je jediny co muzu poradit.

katkadam
autor
5. dub 2017

@majajaa Ahojky,moc diky,doma mame uz zoo😉,diky za povzbudiva slova,jsem rada,ze tobe se to povedlo,v kvetnu mi bude 38,tak nervicky pracuji.No snad to bude vazne rok novych zacatku

opicka_kiki
5. dub 2017

@katkadam
Ahoj, ja by som Ti poradila, aby ste pouvazovali nad tou adopciou, podajte si ziadost, ktora vam bude bezat, zatial co sa budete dalej snazit a skusat IVF. Lebo moze sa stat, ze nakoniec o niekolko rokov dojdete k tej adopcii, ale uz vam nebudu chciet dat miminko kvoli veku. Samozrejme ak teda uvazujete aj nad touto moznostou, nie kazdy sa na to citi. Ja mam za sebou podobny kolotoc ako ty, v urcitom bode uz som nevladala dalej hlavne po psychickej stranke. Tak sme si dali ziadost a uz mame doma nadhernu holcicku 😍 drzim palce, aby ste sa coskoro dockali.

katkadam
autor
5. dub 2017

@opicka_kiki Ahojky,mockrat dekuji,asi jsi na to kapla,moc diky a preji hodne stesti a krasny zivot 😅