Zdravím holky, mám obrovskou prosbu. V pátek jsem podstoupila 1. IUI v Iscare. Pí. doktorka říkala, že manžel má výborné sperma, mě díky Clostilbegytu a Fostimonu dozráli dvě vajíčka. Říkala jsem si, že to budu brát s rezervou, abych nebyla zbytečně zklamaná, ale ona mi řekla, že je veliká šance, že se zadaří. Jsem v koncích. Test si mohu udělat prý za 14 dní, ale nevím, jestli to vydržím. Myslíte, že test mi může těhotenství ukázat dřív?
ááá Jusinko to jsem nechtěla slyšet 😉 to čekání je fakt hrozný. Ale děkuju, potřebovala jsem trochu uklidnit. Docela nápor na nervy. 🙂
😉 http://www.naseporodnice.cz/tehotensky-test.php.
Ber to tak, že až budeš těhotná, čekat budeš celou dobu 😉. Nejdřív na potvrzení z krve, pak na ultrazvuk srdíčka, pak na další kontrolu.. To vše je s rozestupem cca 14 dnů 😎, od určitéh týdne jsou kontroly až po měsíci..
Já vím, ale aspoň budu vědět, že se to konečně povedlo 🙂 to už bude příjemné, snad 🙂 nervíky budu mít pořád. Zato tobě se to blíží 🙂
Rozumím ti, měla jsem to stejně 😉 . Ale vyjde to, uvidíš 😉 ! Když ne teď, tak příště určitě! Jen pozor na případný zklamání, já asi nejvíc obrečela nepovedený první pokus IUI, hodně jsem tomu věřila.. A vidíš, teď jsem těhotná 🙂. Sice až po IVF, ale jsem ..
Na každou jednou dojde 😀. Tak se měj a držím pěsti🙂 🙂
Ahoj snažilky, těhulky a maminky,
mohly byste prosím svou zkušeností, radou, či tipem přispět do naší společné Wiki knihovničky Modrého koníka? Máme v ní totiž téma Inseminace a bylo by fajn mít tam i zkušenosti: https://www.modrykonik.cz/inseminace/ 🙂
Knihovničku si tady tak nějak pospolu všechny tvoříme, radíme si v ní a povzbuzujeme se. Takže se klidně zapojte i vy, svou zkušeností, rozšířením článku apod.
Děkuji Vám, že pomáháte 🙂
Janča
Ahoj holky.Ja jsem byla na umělém oplodnění v pondělí a dnes mě hrozně bolí v podbřišku.Je to pocit jako když bych to měla dostat.Je to možné že to je po oplodnění tak bolí v podbřišku,nebo je něco špatně? Předem děkuji za radu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Držím pěsti 😉 ! Vydrž aspoň 10-12 dní a stejně to ber s rezervou, protože než se začne vylučovat HCG, trvá to, mohla bys být těhotná a přitom by byl test čistě bílý, tak abys nebyla zybtečně zklamaná 😉.