Zpoždění. Mám ještě počkat?

dzindzin
4. zář 2024

Zdravím, budu doufat,že zde najdu odpověď.
Antikoncepci beru od nového roku...délka cyklu byla zatím 23-29 dní.

Od 5.8 do 10.8 jsem měla menstruaci zde bylo dopráno poslední pláto z antikoncepce…měla jsem toho moc a nové balení jsem koupila 13.8 kdy jsem si vzala i první tabletku, podle letáčku jsem si měla novou tabletu vzít až první den nové menstruace což jsem neudělala :(
V době od 14.8 do 20.8 jsem měla ovulaci a plodný dny, žádný pohlavní styk neproběhl.
Další menstruace měla dorazit 2.9 a stále nikde…je možné, že jsem si menstruaci tímhle krokem oddálila? (V letáku píšou, že má přijít 2 až 3 den při brání placebo pilulek, dneska jsem si vzala 2 tabletku) mám ještě počkat? Těhotenství pro mě momentálně není vůbec přijatelná věc :?

ileni
5. zář 2024

@dzindzin když bereš antikoncepci tak přeci nemáš ovulaci. Proto ji bereš, přeci. To jsi měnila značku nebo používáš stále stejnou?

dzindzin
autor
5. zář 2024

@ileni Antikoncepci jsem začala brát při návratu menstruace po porodu.....takže je tady ta možnost,že se to posunulo?

ileni
5. zář 2024

@dzindzin takže bereš od ledna pořád stejnou? Pokud jsi ji nenapadlo po 7 denní pouze hned tak ano, vše se posune a navíc jsi nebyla chráněna...

dzindzin
autor
5. zář 2024

@ileni Ano od Ledna jednu a tu samou...a po dobrání balení jsem a novým začala o 3 dny později.. .měla jsem občas i zpoždění 1-3 dny, ale teď mě to nějak vykolejilo, mám toho teď moc😏....pohlavní styk byl až 26.8.